Horoscop 23 februarie 2021. Ce zodii fac deja planuri de weekend

In aceasta zi, stelele va sfatuiesc sa va ganditi de zece ori inainte de a face ceva. Capricornul are sansa sa arate cat de bun este la locul de munca, ce se intampla cu celelalte zodii.

22 feb. 2021, 13:25
Horoscop 23 februarie 2021. Ce zodii fac deja planuri de weekend

Horoscop 23 februarie 2021 – Zodia Berbec

Astăzi poți convoca o ședința cu partenerii de afaceri sau membrii din echipa ta, pentru a fixa obiectivele pe termen lung. Trebuie să împărțiți responsabilități le egal pentru a merge totul conform planului.

Horoscop zilnic – Zodia Taur
Ești îndrăgostit și vrei să îți meargă totul conform visurilor tale. O idee bună poate fi și o întâlnire neașteptată ce se lasă cu emoții și fluturași în stomac.

Horoscop 23 februarie 2021 – Zodia Gemeni
Nativii zodiei Gemeni ar putea recupera niște bani și trebuie să realizeze planuri de plecare în vacanță. Horoscopul zilnic de marți, 23.02.2021, recomandă nativilor Gemeni, să revada niște prieteni sau peisaje de care le era dor.

Horoscop zilnic – Zodia Rac
Ai o stare de spirit cât se poate de bună la revederea cuiva din trecutul tău. Este o persoană care ți-a lipsit că aerul și poate îți faci timp de-aici înainte să va vedeți mai des.

Horoscop 23 februarie 2021 – Zodia Leu
Este posibil să mai investești niște bani în casă sau să poți cumpără o ceva cu bani de la banca, dacă ai făcut rost de un credit imobiliar. Alți nativi se pot să se muta într-o altă chirie.

Horoscop zilnic – Zodia Fecioară
Faci planuri pentru a pleca la sfârșit de săptămâna pe undeva, să iei parte la un eveniment frumos din viața unor rude sau prieteni. Multă destindere și voie bună în viitorul apropiat!

Horoscop 23 februarie 2021 – Zodia Balanță
Banii puși de-o parte pentru reparația unui obiect stricat din casă sau a unei mașini, se evaporă pentru alt scop. Nu te mai necăji pentru că o să câștigi altă suma de unde nici nu te aștepți.

Horoscop zilnic – Zodia Scorpion
Ai o oportunitatea de a-ți schimba mașina exact când nu aveai așa ceva în plan. Conjunctura astrală este numai în favoarea zodiei tale!

Horoscop 23 februarie 2021 – Zodia Săgetător
Ai putea aborda pe superiorii tăi pentru a le cere o învoire, un transfer dintr-un departament în altul sau vreun salariu în avans. Vrei să scapi de o datorie și numai niște bani luați în avans te poți ajuta.

Horoscop zilnic- Zodia Capricorn
O reuniune cu prietenii este tot ceea ce îți dorești în această zi. Pregătește-te cu o masă copioasă pentru a stă să povestiți mai mult timp.

Horoscop special: DOUA luni FARA planete RETROGRADE! Ce OPORTUNITATI apar pentru zodia ta?

Horoscop 23 februarie 2021 – Zodia Vărsător
Vine o perioada cu vremuri mai bune pentru relația sentimentală, dar nu înainte de a face unele mici schimbări de atitudine în ceea ce te privește. Uneori ai senzația că totul ți se cuvine și greșești gândind așa!

Horoscop zilnic – Zodia Pești
O să rezolvi o problema ce ține de o moștenire, de recuperarea unor bani împrumutați sau acte de la notar. Îți trebuie mult curaj și calm pentru perioada următoare.