Horoscop special: DOUA luni FARA planete RETROGRADE! Ce OPORTUNITATI apar pentru zodia ta?

Suntem obisnuiti ca aproape mereu sa existe cate o planeta in stationare retrograda care ne trimite sa reevaluam trecutul si sa mai stam putin din avantul de a merge mai departe.

22 feb. 2021, 12:29
Horoscop special: DOUA luni FARA planete RETROGRADE! Ce OPORTUNITATI apar pentru zodia ta?

Horoscop special:

Pentru anul 2021 exista insa o fereastra de timp in care toate planetele sunt in miscare directa: 21 februarie – 27 aprilie.

Aceasta este o veste excelenta si este bine sa profitam de asa de multa energie activa de la planetele ce ne sustin sa mergem tot inainte cu motoarele turate la maxim!

Toate planetele sistemului solar sunt in miscare directa, deci nu exista niciun astru care sa ne puna la teste karmice prin miscarea sa retrograda.
Din contra, cand un astru e in miscare directa, beneficiem si noi si suntem in miscare spre viitor cu toate panzele sus si motoarele turate !

Dar ce inseamna, pentru noi toti colectiv si pentru fiecare zodie in parte, faptul ca TOATE planetele merg tot inainte, fara urma de incetinire, oprire, frana, repornire?

Primul tranzit de miscare retrograda pentru planeta Mercur pe anul 2021 se incheie in 19 februarie. Din 31 ianuarie am experimentat cu totii unele confuzii serioase ce au starnit emotii si au pus la incercare intuitia. O data cu incheierea etapei retrograde, Mercur intra in faza de post-retrograd, deci ne putem astepta ca unele comunicari sa fie in continuare haotice.

Horoscop special: O scurta trecere in revista despre retrograde:

Cand o planeta este in miscare retrograda tinde sa ne incetineasca ritmul pe domeniul sau si sa ne aduca trecutul in prezent. Anul 2021 se anunta plin de retrograde, asa cum vom vedea aici.

Cand o planeta este anuntata a fi retrograda, noi o vedem miscandu-se in spate din perspectiva noastra de pe Terra. De fapt, nicio planeta nu se invarte asa, este doar iluzia optica ce creaza efecte in ariile vietii noastre conduse de ea. Cand o planeta incetineste ritmul, planurile si relatiile noastre o urmeaza. Daca ea este ca inghetata pe cer, totul in viata noastra ramane pe loc. Cand ea pare ca se misca in spate, noi ne revizuim planurile sau revizitam trecutul. Iar cand planeta porneste cu elan in miscare directa, si vietile noastre danseaza fericite tot inainte.

Chiar daca retrogradele par a ne bantui, sa nu uitam ca exista binecuvantari deghizate aduse de ele.
Ele ne dau ferestre de timp sa ne reajustam ce ne-am propus (poate chiar nu era cel mai bine pentru noi) si deseori aduc lectii sau persoane karmice cu care trebuie sa ne reconectam pentru a ne atinge potentialul cel mai mare. Deci daca nu mai scapi de un fost partener, poate ca e felul Universului de a-ti transmite ce mai ai ceva de invatat prin el, poate nu ai iertat, poate nu ai inteles mesajul lectiei de atunci.

Astrologia ne arata ferestrele de timp in care eforturile noastre vor primi cea mai mare sustinere si vor duce la cele mai bune rezultate. Fa-ti lista cu tot ce iti doresti sa realizezi in acest an (profesional, personal, spiritual) si incepe cu toata convingerea sa actionezi pana pe 27 aprilie!

Iata ce inseamna pentru noi fiecare planeta in miscare directa:
Venus, planeta iubirii, relatiilor, armoniei, banilor, frumosului, in miscare directa dau timp excelent pentru a incepe o relatie, a te logodi sau a incheia ce nu mai merge. O iubire noua gasita acum poate sa dureze foarte mult timp fara mari asperitati. Ia initiativa si mergi spre persoana dorita pentru ca iubirea adevarata chiar se poate alinia cu destinul tau. Venus va intra in retrograd intre 19 decembrie 2021 – 29 ianuarie 2022  (Zodia Capricorn/Sagetator).

Horoscop special: Marte, planeta energiei, actiunii, impulsului, este cea care ne impinge sa facem, ne conduce determinarea si vointa de a persevera. Cand este in miscare directa, ne da un timp fierbinte de a lansa proiecte, a incepe noi cariere, a avansa in tot ce necesita forta si actiune. Marte NU va fi in retrograd in 2021

Mercur, planeta comunicarii, gandirii, tehnologiei, calatoriilor pe distante scurte, ne sustine sa semnam contracte importante, sa gandim pozitiv, sa cumparam produse electronice si nu numai fara sa ne temem ca vom avea probleme cu ele ulterior.

Mercur va fi retrograd in 2021 de 3 ori: intre 30 ianuarie – 21 februarie (Zodia Varsator); 29 mai – 22 iunie (Zodia Gemeni); 27 septembrie – 18 octombrie (Zodia Balanta)
Jupiter, planeta miracolelor si prosperitatii, aduce mult noroc pentru orice actiune pe care o intreprindem cat timp este in miscare directa. Jupiter va fi retrograd intre 20 iunie – 18 octombrie  (Zodia Pesti).

Saturn – care coordoneaza longevitatea, responsabilitatea si detaliile bine facute pentru succes pe termen lung – se misca si el fericit tot inainte pe Cer. In Capricorn, el ne promite oportunitati de afaceri excelente si fructe culese ca urmare a muncii bine facute. Saturn va fi retrograd intre 23 mai – 11 octombrie  (Zodia Varsator)

Uranus, planeta revolutiei, transformarii si schimbarii, merge direct in Taur pana in 2026. Uranus ne ajuta sa evoluam la cele mai mari nivele si ne scutura de ce e vechi si inutil. Este si planeta geniului, deci este un timp fenomenal sa scoti din tine idei creative si sa gandesti neconventional. Poate aparea ceva urias care sa iti schimbe viata pentru totdeauna.

Horoscop special: Uranus va fi retrograd intre 19 august 2021 – 18 ianuarie 2022  (Zodia Taur).
Neptun, planeta imaginatiei noastre, a iubirii divine si credintei, mergand prin Pesti direct, ne sustine puternic si fara obstacole creativitatea. Acum te poti uita la visele tale si la marile sperante dar si la ideea de suflet pereche si sa vezi cum capata viata. Neptun va fi retrograd intre 25 iunie – 1 decembrie  (Zodia Pesti).

Horoscop special: Pluto, planeta transformarii, regenerarii si renasterii, ne sustine evolutia. Pluto nu este planeta favorita a tuturor pentru ca guverneaza moartea si renasterea. El este regele finalurilor subite, iar in timp ce Uranus favorizeaza schimbarea, chiar brusca, Pluto este mai putin lipsit de tact si pur si simplu va scoate din vietile noastre oameni si situatii fara avertisment.Pluto va fi retrograd intre 27 aprilie – 6 octombrie  (Zodia Capricorn).

Horoscop Urania 20-26 februarie 2021. Mercur iese din retrograd, cum sunt afectate zodiile
Ce inseamna pentru zodia ta acest fenomen astral benefic cu nicio planeta retrograda pana in 27 aprilie 2021?
BERBEC
Esti sustinut in zona expansiunii, deci profita de orice ocazie ca sa iti extinzi orizonturile. Vei avea noroc si pentru calatorii internationale, mai ales daca vrei sa inveti prin noi experiente. Poti sa te dezvolti si ramanand mai aproape de casa, deci investeste in tine, vei gasi oportunitati de crestere peste tot. Conecteaza-te cu oameni de suflet si pe care ii simti ca facand parte din viitorul tau. Vei fi ajutat si pe directia spiritualitatii si gandurilor subconstientului, deci nu uita sa iti asculti intuitia, vocea interioara care iti da directia buna.

Horoscop Mihai Voropchievici 22-28 februarie 2021: „Ne așteaptă o săptămână plină de surprize”

Horoscop special: TAUR 
Esti pregatit pentru schimbari semnificative in bine ? Esti ajutat sa iti imbratisezi creativitatea si rebelul din tine. Te poti simti ca si cum creierul se restarteaza, ambitiile si vocea interioara ies la suprafata cu tarie pentru a te reafirma cine esti de fapt. Primesti o mana de ajutor financiara si in relatii. Daca ai nevoie sa imprumuti bani, ii vei avea dar studiaza inainte detaliile implicate. Totodata, esti binecuvantat cu aventuri, cresteri si oportunitati de calatorie. Fa-ti asadar timp sa iti extinzi orizonturile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.