Horoscop 23 februarie 2024. Mercur intră în sectorul intimităţii, se anunţă schimbări şi turbulenţe amoroase

Din 23 februarie, Mercur e în spiritualul Pești pentru trei săptămâni. Iese cu scântei? Impact puternic pentru toate zodiile.

22 feb. 2024, 09:39
Horoscop 23 februarie 2024. Mercur intră în sectorul intimităţii, se anunţă schimbări şi turbulenţe amoroase

Horoscop 23 februarie 2024. Poți crede că am depășit deja în mijlocul lunii februarie și două luni în Noul An? Învățăm cât de valoros este timpul în săptămâna în care Mercur intră în Pești. Este aur invizibil. Noi îl schimbăm pe bani pentru creștere reală și dezvoltare sufletească. Trebuie să-l manipulăm pentru a obține lucrurile pe care cu adevărat le dorim din viață.

Multe evenimente, energii și linii de timp se intersectează pentru a crea această mare lucrare pe care o numim realitatea noastră. Ceea ce spune în esență acest principiu este că, dacă vrei să revendici lucruri bune ca făcându-se datorită ție, trebuie să revendici și lucruri nu-atât-de-bune. Amintește-ți, multe evenimente care nu se simt bine în momentul respectiv pot fi folosite sau învățate. Uneori lucruri rele se întâmplă oamenilor buni, iar uneori lucruri rele se întâmplă pentru a preveni lucruri și mai rele.

Din 23 februarie, comunicatorul Mercur se mută în Peștii visători și intuitivi. Iată ce impact are asupra tuturor zodiilor.

Horoscop 23 februarie 2024 Berbec
Noua ta realitate

Fă-ți timp pentru odihnă și reflecție pe măsură ce Mercur intră în sectorul tău al intimității pe 23 februarie. Cu atingerea obiectivului vine schimbarea. Te-ai gândit cum asta va afecta viața ta de zi cu zi?

Citește și: Banii se vor lipi de două zodii la începutul lunii martie. Acești nativi atrag bogăția ca un magnet

Întrebări pe care să ți le pui

Ce te aștepți să rămână la fel în viața ta anul viitor după atingerea obiectivelor tale din acest an?

Horoscop 23 februarie 2024 Taur
Obiceiuri mai bune

Cu Mercur în sectorul prieteniei tale, multe invitații și evenimente distractive îți vin în cale. Deși întotdeauna binevenite, fă-ți timp pentru tine pentru a te asigura că lucrezi un pic la obiectivele tale în fiecare zi înainte de a te întâlni cu prietenii.

Întrebări pe care să ți le pui

Ce obiceiuri susține viitorul meu visat? Mă concentrez acum asupra lor, sau deja am format aceste obiceiuri?

Gemeni
Conexiune

Modalități noi de a te exprima și de a te conecta cu ceilalți vin în calea ta săptămâna aceasta. Notează toate ideile tale și modalitățile de a îmbunătăți viața celorlalți precum și a ta.

Întrebări pe care să ți le pui

Fă o listă cu tot ce poți face pentru a ajuta alții în viața ta personală și comunitate.

EXCLUSIV | Trei zodii aruncă trecutul la gunoi și devin MILIONARE peste noapte! Cătălina Gulan: „Nativii trebuie să învețe această lecție. Totul se schimbă”

Horoscop 23 februarie 2024 Rac
Aventură

Confruntarea cu temerile tale este crucială pentru urmărirea viselor tale pentru că visele necesită schimbare, iar asta poate fi înfricoșător. Una dintre cele mai bune modalități de a-ți evalua frica este să cercetezi și să întrebi oameni care au realizat ceea ce îți dorești deja. Gândește-te să pui întrebări presante la care nu găsești răspunsuri online.

Întrebări pe care să ți le pui

Adaugă această afirmație zilnică la lista ta de citate inspiraționale pentru a le revizui dimineața.

Sunt hotărât să accept schimbarea în toate aspectele vieții mele.

Horoscop 23 februarie 2024 Leu
Limite

Stabilește-ți limitele noi pe măsură ce Mercur intră în sectorul intimității tale în această săptămână. Bani, resurse, relații, emoții și procesarea acestor lucruri vor apărea. Și dorința de a reveni la a lăsa alții să te calce în picioare va fi puternică. Amintește-ți, orice conflict potențial este o oportunitate de a-ți dovedi puterea și valoarea pentru tine însuți prin testarea integrității tale.

Întrebări pe care să ți le pui

Ce tipuri de tratament sunt acum „inacceptabile” acum că am limite mai bune? Cum pot face imediat pace cu nevoia mea de a mă proteja de cei care încearcă să mă exploateze?

Horoscop 23 februarie 2024 Fecioară
Faima

Cu Mercur în sectorul parteneriatului tău, întrebări despre stabilitatea relației tale pot apărea. Ceea ce aduci la masă va fi verificat deschis, iar tu ai putea să te simți excesiv de judecat în funcție de modul în care cealaltă parte decide cum te compari cu așteptările. Amintește-ți, aduci daruri unice lumii. Contribuția ta la relații este de neprețuit în proporție de 100%.

Întrebări pe care să ți le pui

Cum și în ce fel sunt eu unic? Cum pot face spațiu și pot cultiva toate aceste atribute unice pentru mine?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.