Horoscop 23 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP: Zi de marti interesanta pentru toti nativii, din punct de vedere amoros si profesional.

23 feb. 2016, 07:07
Horoscop 23 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Berbec – Ziua de astazi iti va aduce o surpriza placuta, fie ca vorbim de mediul personal sau profesional. Accepta cu incredere micile provocari ce ti se vor pune astazi in fata, intrucat vorbim de o zi foarte speciala pentru tine in care vei reusi sa uiti de griji si sa scapi de ceea ce te framanta de mult timp.

Taur – Nimic nu e mai relaxant pentru tine ca o zi linistita, in care nu te-a deranjat nimeni la munca cu taskuri grele sau minutioase. Ajungi fericita acasa si chiar iti vei dori sa faci ceva util pentru tine sau pentru cei speciali tie. Pe seara nu uita sa iti pregatesti garderoba pentru maine.

Gemeni – Unele vesti care ajung la tine par a fi mai multe barfe neimportante, asa ca nu mai apleca urechea la toate prostiile care te inconjoara. Concentreaza-te pe ceea ce e important pentru tine si nu te lasa distrasa de nimicuri.

Rac – Ai nevoie de o vacanta scurta sau cel putin iti apare incontinuu in minte o imagine cu tine pe plaja bucurandu-te de liniste si pace. Ia-ti o zi de concediu si detaseaza-te de toate chestiile marunte si de responsabilitati majore. Gaseste-ti echilibrul.

Leu – S-ar putea sa-ti faca cineva cu ochiul sau pur si simplu sa se infiripe o noua prietenie intre tine si cineva de sex opus. Fie ca va duce sau nu la o relatie, nu ezita sa fii mai deschisa. Vei ajunge sa te bucuri de prezenta acestei persoane in viata, in cele din urma.

Fecioara – Cateva miscari gresite din trecut te bantuie astazi fara niciun motiv anume, insa iti va innora toata ziua. Vezi ce ai gresit si fata de cine ai facut lucruri iresponsabile, analizeaza bine situatia, iar pe viitor evita sa mai faci astfel de lucruri. Fii mai atenta cu cei din jurul tau.

Continuarea pe Lyla.ro