Horoscop 23 ianuarie 2016: Bateriile sunt pe terminate, asculta sfaturile celor din jur

Horoscop 23 ianuarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele în prima zi de weekend.

RomaniaTV.net
22 ian. 2016, 16:10
Horoscop 23 ianuarie 2016: Bateriile sunt pe terminate, asculta sfaturile celor din jur

Horoscop 23 ianuarie 2016 – Berbec

Incearca sa fii impartial in judecatile tale de valoare, pentru ca treci printr-o situatie in care chiar nu ai voie sa tii partea nimanui si nici sa ai propriile tale preferinte. Chiar daca inima ta inclina intr-o anumita directie, tine sub control aceasta slabiciune, pentru ca acum trebuie sa ramai surd la influente care ar putea sa te impresioneze cumva. Va trebui sa extragi o concluzie, sa dai un verdict sau o nota clara, fara a tine cont de nimic din ce auzi in jurul tau. Bazeaza-te pe fapte certe, nu pe ceea ce inima iti spune!

Horoscop 23 ianuarie 2016 – Taur

Uneori, lucrurile se vad mai bine cu ochii mintii decat cu cei fizici, ca atare bazeaza-te pe capacitatile tale extrasenzoriale, chiar daca ai spune ca nu le ai. Ba da, le ai, si acum poti descoperi aspecte pe care, altadata, nici nu le-ai remarcat, poti simti chestii de finete pe care altadata le-ai fi neglijat, deci ascute-ti cumva simturile cele mai fine. Esti o antena foarte receptiva la lucruri subtile, nu la cele pe care oricum le vede toata lumea, ca atare indreapta-ti atentia spre talentele tale native de… clarvazator, pentru ca nici n-ai idee ce vei observa cu ochiul tau tainic!

Horoscop 23 ianuarie 2016 – Gemeni

Cineva iti da un sfat pe care merita sa il iei in consideratie. Iti transmite ca, in situatia de fata, cel mai bine e sa stai pe loc, sa nu faci nici un gest inainte, ori pentru ca problema se va rezolva de la sine, ori inca vor mai aparea unele aspecte care pot schimba lucrurile. Deci tine cont de sfatul impartasit de cel de langa tine, pentru ca iti vrea binele si va fi in avantajul tau. Va veni o zi cand vei descoperi efectele pozitive ale sfatului sai si ii vei transmite recunostinta ta pentru felul in care a reusit sa te opreasca la timp sa nu faci o greseala. Stai pe loc, asta e cheia!

Horoscop 23 ianuarie 2016 – Rac

Gata, s-a terminat furtuna in care ai fost prins o perioada, deci acum iti poti permite o pauza. Nu te precipita spre altceva, ci profita de linistea care s-a lasat pentru a te relaxa si tu un pic. Chiar daca nu e neaparat finalul pe care l-ai dorit, fii recunoscator ca s-a ajuns la capat si acum te poti detasa. Profita de calmul care se aseaza peste toate caci, dupa o vreme, vei putea sa o iei de la capat sau sa continui din acelasi punct, dar nu acum, imediat. Resursele tale de energie s-au terminat si ar fi bine sa stai o vreme pe margine pana ridici din nou nivelul de energie in baterie. Daca te-ai apuca acum de altceva, ai ramane foarte repede fara benzina!

Citeşte mai multe pe revista Teo