Horoscop 23 iulie 2014: Grijă mare la secrete

Horoscop 23 iulie 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru miercuri.

22 iul. 2014, 12:38
Horoscop 23 iulie 2014: Grijă mare la secrete

Horoscop 23 iulie 2014 BERBEC
Esti dornic de multa interactiune cu cei din jur simtind nevoia sa captezi atentia asupra vorbelor tale, de aceea, astazi ar fi o zi potrivita pentru intalniri si discutii de tot felul. Mergi sa-ti vizitezi rudele sa afli ce s-a mai intamplat nou dar ai grija sa pastrezi bine secretele care iti parvin. Esti capabil sa te ocupi simultan de mai multe lucruri dar poti promite mai mult decat poti onora.

Horoscop 23 iulie 2014 TAUR
Casa si familia incep sa-ti ocupe centrul atentiei, avand mai multa rabdare sa-i asculti pe cei dragi. Totusi, oricat de bine intentionat ai fi, fereste-te sa oferi povete ca si cum numai tu stii cum e mai bine. Banii sunt astazi un subiect la fel de important, iar spre seara vei reusi sa te mobilezi astfel incat activitatile tale sa devina productive, desi tendinta de risipire e destul de mare.

Horoscop 23 iulie 2014 GEMENI
Avalansa de idei pe care o poti experimenta azi trebuie exprimata si impartasita neaparat. Poti face asta chiar printr-o activitate publicistica sau dirijarea spre o forma noua de studiu. Este adevarat ca inconstanta este o mare problema dar daca te mobilizezi, memoria buna te va ajuta mult. Planificarea atenta a bugetului iti poate crea un anume disconfort, dar este totusi necesara.

Horoscop 23 iulie 2014 RAC
Ocupat cu asigurarea si cresterea surselor de venit, astazi poti cauta in liniste informatiile de care ai nevoie. Schimbarile dorite nu se pot produce peste noapte asa ca nu deveni anxios daca parteneriatele pe care le stabilesti nu par a aduce beneficii. Daca simti nevoia unui tratament de infrumusetare sau vrei sa-ti schimbi garderoba, incearca sa nu faci cheltuieli exagarate.

Horoscop 23 iulie 2014 LEU
Exuberant si radiiind un optimism molipsitor, astazi ai toate sansele sa atragi multe priviri mai ales in cercurile sociale unde activezi, ceea ce in mod sigur iti va face multa placere. Temele de conversatie cat mai variate vor fi cautate cu mult interes, insa lasa-i si pe cei din jur sa-si spuna parerea, fara a monopoliza discutia. Treci mai usor peste situatiile in care iti este contestata credibiliatea.

Horoscop 23 iulie 2014 FECIOARA
Daca unele proiecte personale privind viitorul nu au mers, lasa-le in urma. Fii optimist ca altele mai bune par a se naste din colaborarea cu prietenii apropiati, asa ca nu ezita sa le prezinti astazi superiorilor tai si conluzioneaza cine te sustine dupa discutiile purtate. Ideal ar fi sa ai in vedere si un plan de rezerva dar nu este neaparat sa-l faci public, doar rezuma-te la a lucra la el.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro