Horoscop 23 mai 2015: Ce ţi-au rezervat astrele în weekend

HOROSCOP 23 MAI 2015: Vezi ce îți rezervă astrele în prima zi a sfârşitului de săptămână, în funcţie de zodie. 

22 mai 2015, 21:09
Horoscop 23 mai 2015: Ce ţi-au rezervat astrele în weekend

Horoscop 23 mai 2015 –Berbec
Vezi cu ochii tai ca un vis in care ai investit energie se cam destrama si e normal sa fii incercat de regrete si tristete. Nu e chiar asa de grav pe cat pare, e doar un impas trecator ce te face sa-ti pierzi curajul de a merge mai departe. Lasa lucrurile asa cum sunt deocamdata, chiar daca nimic nu mai evolueaza. O pauza poate fi de bun augur pentru a te detasa de miezul evenimentelor si, dupa o vreme, sa descoperi ca sunt din nou intrunite conditiile unei evolutii excelente. Acum nu, esti in pasa proasta, ceva lipseste pentru a crede din nou in sansele tale, de aceea nu trebuie sa decizi nimic major, ca sa nu regreti mai tarziu.

Horoscop 23 mai 2015 – Taur
Primesti vesti din mai multe directii, dar se bat cap in cap. Un prieten iti spune una, un frate iti spune cu totul altceva despre acelasi subiect, iar tu esti la mijloc si nu stii ce sa crezi. Mai bine te-ai informa din surse sigure, verificate, bine documentate, ca sa-ti faci o parere proprie, fara a te lasa influentat de atatea idei contradictorii vehiculate in jur. Vei primi de undeva o confirmare a uneia din aceste pareri si, daca doua persoane spun acelasi lucru, atunci te poti baza pe informatia respectiva.

Horoscop 23 mai 2015 – Gemeni
Fii mai indulgent cu tine, nu te mai critica atata si nici nu-ti trece in revista doar limitele, neputinta si defectele. Nu meriti asemenea tratament sever cu privire la propria persoana, chiar daca te simti cu musca pe caciula cumva. Arata-te dispus sa te ierti pe tine insuti, sa te iubesti asa cum esti, fara sa-ti ie pe umeri toate erorile omenirii. Nu ai de ce sa te impovarezi cu atatea probleme, chiar si cu cele de care nu te faci responsabil, si incearca sa faci pace cu tine. Ar fi bine sa te privesti prin ochii celor care te iubesc asa cum esti, cu bune si rele ca sa mai imblanzesti tonul cu care te critici singur.

Horoscop 23 mai 2015 – Rac
Nu mai privi inapoi, ce a fost a fost si trebuie sa inchizi un capitol odata pentru totdeauna. Nu are rost sa te raportezi mereu la evenimente din trecut, la felul cum ai rezolvat candva o problema sau la cel care ai fost odinioara. Esti intr-o continua schimbare, evoluezi de la o zi al alta si nu mai poti fi cel de ieri. Priveste spre viitor cu mai multa incredere, profita de caile noi care ti se astern in fata pentru ca ele te duc spre un alt om, cel care vei deveni incepand din clipa urmatoare. A trai in trecut nu e in avantajul tau si nici nu ti se potriveste, deci inchide usa in urma ta!

Horoscop 23 mai 2015 – Leu
Te preocupa foarte mult viitorul carierei tale si profiti de o zi mai relaxata pentru a medita asupra acestui obiectiv major. Poate stai de vorba cu cineva mai experimentat care are niste sfaturi excelente de oferit si merita sa le asculti, sa le tii minte si mai apoi sa le si pui in practica. De fapt, contactul cu lumea, azi, are exact acest rol: de a-ti aduce in fata niste optiuni, niste alternative sau poate chiar niste oferte pe care te poti baza de acum inainte pentru a gasi un serviciu mai bun, curand. Discuta, vorbeste despre ceea ce stii cel mai bine.

Horoscop 23 mai 2015 – Fecioara
Linistea care s-a asezat peste unele planuri iti convine de minune, pentru ca este exact pauza de care aveai nevoie. Fara sa fii impins de nimic stresant sau urgent de la spate, te mai poti relaxa si tu un pic, numai ca tu nu lasi timpul sa treaca pe langa tine inutil, ci profiti de acest ragaz pentru a te gandi la alte idei profitabile. E perfect ca nu e nimic care sa te impinga de la spate si sa ceara de la tine efort suplimentar, pentru ca asa, detasat si calm, vezi altfel lucrurile, descoperind mult mai usor solutii la provocarile momentului.

Horoscop 23 mai 2015 – Balanta
Acasa, totul evolueaza foarte bine pentru ca reusesti sa aduni in jurul tau si pe ceilalti membri ai familiei pentru un plan comun interesant. Tu esti capul acestei actiuni, ceilalti doar isi vor aduce contributia cu ceea ce pot si stiu sa faca mai bine, dar ii motiveaza sustinerea ta, capacitatea ta de a-i stimula si de a le canaliza energiile intr-un sens pozitiv. Stati de vorba si discutati cu aplomb de noile voastre proiecte, dar parca toti asteapta de la tine o cale. Ofera-le-o pentru ca esti persoana cea mai potrivita in rolul de lider!

Citeste mai mult in Revista TEO