Horoscop 23 Mai 2015: Posibile probleme financiare pentru o zodie

Horoscop SÂMBĂTĂ 23 Mai 2015! Fecioarele pot avea probleme financiare, iar Capricornii nu trebuie să facă cheltuieli majore, potrivit Bewoman.ro.

22 mai 2015, 09:20
Horoscop 23 Mai 2015: Posibile probleme financiare pentru o zodie

Horoscop zilnic berbec Sâmbătă 23 Mai 2015 

Aveți intuiție sau inspirație, care va fi foarte utilă în afaceri. Mai mult, acesta este un moment bun pentru a începe o afacere sau să investiți. În iubire, cineva s-ar putea simți foarte atras de dvs în timpul unei activități sociale. Pentru o sănătate bună, moderați aportul de sare. 

Horoscop zilnic taur Sâmbătă 23 Mai 2015 

Este posibil ca unele probleme birocratice să împiedice dezvoltarea unora dintre sarcinile dvs mult așteptate. În iubire, ați putea discuta argumente serioase cu partenerul dvs. 

Horoscop zilnic gemeni Sâmbătă 23 Mai 2015 

Ziua va avea loc conform planului, deși sunt evoluții încurajatoare care ar putea genera succes în afaceri. Dacă sunteți în căutare de muncă, vi se pot solicita serviciile dvs în scurt timp. În iubire, partenerul dvs v-ar putea cere să luați în considerare o propunere. 

Horoscop zilnic rac Sâmbătă 23 Mai 2015 

Sunteți hotărât să găsiți noi modalități de a profesa mai ales că și astrele sunt favorabile pentru scopul dumneavoastră. Aveți încredere în abilitățile dumneavoastră pentru a obține ceea ce vreți. În dragoste, relația dvs intră într-o etapă de armonie și stabilitate. Și sănătatea este tot stabilă!

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO