Horoscop 23 noiembrie 2020. Lunea se aliniază astrele

Pierderile materiale va pot astepta, fiti atenti la lucrurile valoroase. Dar totul se va schimba rapid si pana seara veti simti un val de energie. Aflati previziunile pentru ziua de luni.

22 nov. 2020, 16:16
Horoscop 23 noiembrie 2020. Lunea se aliniază astrele
Horoscop 23 noiembrie 2020.

Horoscop 23 noiembrie 2020. Se anunţă bani din contractele pe care le veţi semna în curând şi o s-o duceţi bine din punct de vedere financiar – cel puţin până la începutul anului viitor.

Berbec

Incepeti ziua cu intalniri de afaceri care se transforma doar in cooperare profitabila. Este timpul sa punem in aplicare ceea ce planificam de atat de mult timp. Pentru semne gratuite, soarta va prezenta un cadou sub forma unei intalniri care se poate transforma intr-o potentiala poveste de dragoste.

Horoscop 23 noiembrie 2020 Taur

Taurul are in fata evenimente importante care va vor oferi noi cunostinte si chiar prieteni, dar in acelasi timp, aceste cunostinte vor fi prea dificile pentru dvs. O serie de vesti proaste vor fi inlocuite de surprize luminoase si placute.

Horoscop 2021 Mihai Voropchievici: „Totul se schimbă din prima zi a anului, pe 1 ianuarie”

Gemeni

Aveti grija cu sanatatea si preveniti ranile neplacute. Oamenii din jurul tau iti pot strica viata cu vesti proaste sau cu diverse dificultati. Incepi sa observi cum iti pierzi dorinta de a-i ajuta pe ceilalti. Este ca si cum nu vrei sa asumi nimic si chiar daca ai incepe o afacere, nu o poti termina.

Rac

Acum Racii nu ar trebui sa mearga in calatorii de afaceri sau in oricare alt fel de calatorii, sa comunice cu necunoscutii si sa ia decizii pripite. Nu uitati de sanatatea voastra – nu este momentul sa riscati nimic. Aveti grija la finantele dvs., deoarece exista posibilitatea unor investitii proaste sau cheltuieli nejustificate. De la un prieten vechi, puteti obtine informatii care va vor transforma viata.

Horoscop 23 noiembrie 2020 Leu

Datorita oamenilor apropiati, Leul va finaliza in cele din urma afacerea pe care au inceput-o sau isi va realiza visele. Tenacitatea ta te-a ajutat intotdeauna sa mergi inainte, la fel si acum. Atmosfera de acasa se incalzeste, principalul lucru este sa te comporti corect in disputele cu rudele si atunci totul se va rezolva cu siguranta.

Fecioara

Fecioara, nu merge pe o panta alunecoasa, inseland pe altii in beneficiul tau – se poate termina prost. Acum merita mai putin sa ai incredere in ceilalti, pentru ca probabil nu stii ce fel de ganduri au oamenii din jurul tau. In caz contrar, puteti suferi.

Horoscop 23 noiembrie 2020 interal pe fabricatinromania.info


loading...
Partenerii noștri