Horoscop 23 Septembrie 2015: Taurii pot judeca persoane nevinovate

Horoscop Miercuri 23 Septembrie 2015. Taurii pot judeca persoane nevinovate, iar Racii au nevoie de sprijinul celor dragi, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
22 sept. 2015, 13:00
Horoscop 23 Septembrie 2015: Taurii pot judeca persoane nevinovate

Horoscop Berbec 23 Septembrie

Astăzi aveți o voința puternică de a face ceea ce aveți în minte. Dacă întâmpinați dificultăți, nu vă agitați, relaxați-vă și concentrați-vă asupra lucrurilor mai importante. Seara, vă puteți simți obosiți, așa că nu faceți vreo activitate excesivă.
 
Horoscop Taur 23 Septembrie

Dacă astăzi simțiți că cineva nu va înțelege, nu vă grăbiți să-l învinovățiți sau să-l judecatati. Soarta vă oferă o șansă de a rezolva problema. Nu va așteptați că oamenii să vă ghicească dorințele, spuneți-le ce vreți și la ce vă așteptați.
 
Horoscop Gemeni 23 Septembrie

Astăzi nu trebuie să vă implicați în acțiuni riscante. Dacă în relația dvs cu persoana iubită sau cu partenerul de afaceri se întâmplă ceva care va deranjează, nu uitați că problema poate fi clarificată și nu este nevoie să vă grăbiți.
 
Horoscop Rac 23 Septembrie

Aveți o mare nevoie să simțiți sprijinul celor dragi. Dacă nu-l primiți, nu trebuie să vă supărați și să stați într-o stare proastă. Este posibil, totuși ca o altă persoană să vă ofere niște idei foarte bune pentru a vă îndeplini obiectivele.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.