Horoscop 23 septembrie 2021. Casa banilor e bine aspectată joi, veştile bune vin pe seară, la extragerea LOTO

Este o perioadă a schimbărilor pentru mulți nativi din zodiac. Aceștia trebuie să învețe să fie mai siguri pe ei și să aibă încredere în propriile forțe. Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 va aduce multe vești bune pentru zodiile care sunt dispuse să muncească pentru ceea ce-și doresc.

22 sept. 2021, 22:39
Horoscop 23 septembrie 2021. Casa banilor e bine aspectată joi, veştile bune vin pe seară, la extragerea LOTO

Horoscop 23 septembrie 2021 Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 aduce multe momente tensionate în viața Berbecilor. Aceștia trebuie să ia o decizie importantă și să se detașeze de trecut. Astrele le recomandă să nu se grăbească și să pună în balanță fiecare aspect. La sfârșit de zi, nativii din zodia Berbecului ar trebui să fie împliniți cu alegerea pe care au făcut-o.

Taur: 20 aprilie – 20 mai
Taurii sunt plini de energie și gata să se afirme. Aceștia au multe de rezolvat, însă energia zilei îi va influența în mod pozitiv. Conjuncția formată dintre Venus și Neptun în a III-a ta casă, a banilor, îți oferă posibilitatea de a-ți crește veniturile în perioada următoare.  Ai încredere în tine și muncește în continuare pentru ceea ce-ți dorești de la viață.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Nativii din zodia Gemenilor ar trebui să învețe să se relaxeze. În ultima vreme au fost foarte tensionați, iar acest lucru le va afecta relațiile pe care le au cu cei din jur. Gemenii ar trebui să se concentreze mai mult asupra aspectelor pozitive din viața lor și să nu se lase puși la pământ de micile nereușite.

Rac: 22 iunie – 22 iulie
Nimic nu poate să stea în calea ta. Astăzi ai parte de o surpriză frumoasă din partea unor colegi. Ar trebui să te bucuri și să le mulțumești așa cum se cuvine. Spre seară, astrele ți-au rezervat multe momente plăcute. Este timpul să ieși din zona de confort și să socializezi mai des. Oportunități noi te așteaptă.

Leu: 23 iulie – 22 august
Îți dorești mai multă atenție din partea celorlalți. Se pare că astrele ți-au ascultat ruga, iar astăzi vei avea parte de aprecierea celor din jur. Te descurci foarte bine la locul de muncă, iar oamenii nu pot trece pe lângă tine fără să-ți ofere complimente. Ar trebui să te bucuri de acest lucru. Ai muncit foarte mult și meriți să te simți împlinit.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Responsabilitățile par să te pună la pământ. Încearcă să-ți faci o agendă bine pusă la punct și să nu te abați de la ea. Cheia succesului stă în organizare. Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 te sfătuiește să ai mai multă grijă de tine și de sănătatea ta. Lucrurile s-ar putea să nu meargă întotdeauna așa cum ai plănuit, iar tu ar trebui să fii pregătit pentru orice.

HOROSCOP. Cristina Demetrescu trage semnalul de alarmă de echinocțiu. Ce trebuie să facă toate zodiile: ”O să tragi foarte mult după”
Horoscop 23 septembrie 2021 Balanță
S-ar putea să întâlniți oameni noi care o să vă pară fascinanți şi care pe viitor ar putea să vă devină prieteni apropiați. Trebuie să aveţi încredere în instinctele voastre. Pe de altă parte, nu aveţi o stare de spirit prea bună când vine vorba despre muncă sau studii. Poate aveţi nevoie de o vacanţă sau să o luaţi mai uşor.

Horoscop 23 septembrie 2021 Scorpion
Prietenii, activitățile de grup și evenimentele sociale ar putea să vă ocupe mult timp, așa că trebuie să vă așteptați să vă petreceți ziua interacționând cât mai mult cu oamenii. Probabil veți considera că ziua este interesantă, distractivă și chiar plăcută. Pentru cei care sunt singuri, există o şansă reală de a întâlni pe cineva care să vă atragă atenţia.

Horoscop 23 septembrie 2021 Săgetător
Ziua de azi s-ar putea transforma într-una foarte ocupată. Te concentrezi pe două lucruri. Primul ţine de lucrul la computer şi cu alte tehnologii, posibil dintr-o perspectivă creativă. A doua ţine de interacţiunea cu mulţi oameni noi. Contactul tău cu aceste persoane ar putea fi foarte plăcut şi foarte stimulant, aşa că profită de această oportunitate.

Horoscop dragoste 2021. Toamna se numără declaraţiile de dragoste şi iarna vine sărutul sub vâsc
Horoscop 23 septembrie 2021 Capricorn
Azi ar trebui să fii încântat şi entuziasmat de viaţă în general. Mintea ta ar putea să jongleze de la proiecte creative, la filosofie, călătorii, locuri îndepărtate şi pe toate le vei putea lua în calcul să fie în centrul potenţialelor activităţi viitoare. Şi la romantism ar putea să îţi stea mintea, dar nu într-un mod obsesiv. Distrează-te, dar cu măsură.

Horoscop 23 septembrie 2021 Vărsător
Joi, nativii zodiei Vărsător se vor gândi cum să își rotunjească veniturile. Au nevoie de o colaborare sau un parteneriat care să le aducă mai mulți bani. Cheltuielile din ultima perioadă și-au pus serios amprenta în portofele. De asemenea, Vărsătorii se concentrează pe acţiunile pe care le face o persoană importantă din viaţa lor. Aceste acțiuni pot declanșa cu uşurinţă un conflict în relaţia de iubire.

Horoscop 23 septembrie 2021 Pești
Astăzi va fi o zi tensionată şi pentru Pești, care, spre deosebire de ceilalți nativi, se contrazic pe subiecte cum ar fi politica sau alte teme sociale. Cumpătarea în astfel de situații ar ajuta enorm. De asemenea, Peștii sunt stresaţi la locul de muncă. O colegă vă pune bețe în roate, iar asta se va vedea şi în rezultatele avute pe parcursul zilei. Seara, o veste bună le aduce zâmbetul pe buze.