Horoscop 24 ianuarie: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 24 ianuarie: Citiţi previziunile astrale pentru fiecare zodie.

23 ian. 2016, 20:52
Horoscop 24 ianuarie: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 24 ianuarie 2016 – Berbec

Ia si tu lucrurile mai in gluma, nu le mai trata ca pe niste poveri chinuitoare! Azi e o zi relaxanta in care numai o atitudine glumeata si jucausa te poate scoate din impas. Razi, glumeste, joaca-te un pic, sau, daca tu nu esti in cea mai vesela dispozitie, alatura-te celor care se comporta asa, pentru ca rasul lor e molipsitor. Apropie-te de oameni pusi pe distractie, pentru ca alaturi de ei iti vei recapata mult mai usor buna dispozitie si cheful. Copiii, oamenii tineri, prietenii de-o viata vad ca ai nevoie de ajutor si te vor inconjura cu mult umor si voie buna.

Horoscop 24 ianuarie 2016 – Taur

Ceea ce esti gata sa pornesti acum – o afacere, o calatorie, un proiect maret – va da roade dintre cele mai bune in viitor, dar totul depinde de energia si elanul cu care iei startul. Da-i bataie, asadar, aprinde flacara si alimenteaza intruna cazanul cu lemne, pentru ca te indrepti spre ceva foarte promitator. Totul e sa nu-ti pierzi interesul si entuziasmul de acum, ci fa in asa fel incat sa mentii mereu flacara intensa pana ajungi acolo unde ti-ai propus. Poti reusi, ai toate resursele necesare, iar increderea pe care o ai in ceea ce te asteapta la capat te impinge sa vaslesti din ce in ce mai repede. Cat timp se mentine elanul la cote maxime, tinta ta e din ce in ce mai aproape!

Horoscop 24 ianuarie 2016 – Gemeni

Nu judeca pripit situatia prin care treci, pentru ca mai sunt inca unele etape de parcurs pana ajungi la un nivel mai limpede, pe care sa-l poti intelege corect. Mai asteapta, lucrurile sunt inca intr-o continua schimbare, nu se poate spune ca a atins nivelul maxim de la care poti extrage o concluzie. Mai ai rabdare, nu te avanta in analize retroactive si nici in planuri de viitor, cat timp mai e inca loc de multe modificari ale traseului. Mergi mai departe, sa vezi incotro duce acest drum, dar nu te grabi sa exprimi o parere. Nu ar fi decat o concluzie intermediara!

Citeşte mai multe pe revista Teo