HOROSCOP 24 iunie 2014. Ce rezerva astrele fiecărei zodii

HOROSCOP 24 iunie 2014. Ziua de marti rezerva surprize placute pentru majoritatea nativilor, pe mai toate planurile. Pentru unii dintre nativi insa, se anunta schimbari destul de mari care le pot afecta viitorul pe termen lung.

24 iun. 2014, 04:25
HOROSCOP 24 iunie 2014. Ce rezerva astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 24 iunie

Berbecii trec printr-o perioada nu tocmai propice din punct de vedere finaciar. Isi pun multe intrebari in legatura cu acest lucru, mai ales ca muncesc din greu pentru a face rost de fonduri. Ar fi indicata o mica vacanta, chiar daca nu va permiteti cine stie ce, pentru a va pune oridine in ganduri si pentru a va identifica prioritatile. Iar daca veti fi odihniti, cu siguranta ca veti da de cap tuturor problemelor.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 24 iunie

Taurii se bucura de foarte mult romantism astazi. Au parte de surprize placute din partea partenerului de viata care parca nu mai stie ce sa faca pentru a le indeplini toate dorintele. Acest lucru ii face foarte fericiti pe nativii din Taur, care de mult nu au mai simtit atat de multa caldura de la persoana iubita. Si cum pe plan financiar lucrurile sunt bune, este posibila o escapada neplanificata si romantica.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 24 iunie

Gemenii sunt pe val la propriu! Castiga din ce in ce mai multi bani iar ziua de marti vine cu foarte multe vesti bune in ceea ce le priveste cariera. Cu siguranta vor fi avansati intr-o pozitie de conducere si se vor bucura intens de roadele muncii depuse pana acum.

RAC – horoscopul zilei de marti, 24 iunie

Racii au parte de liniste interioara azi, dupa o perioada destul de lunga de agitatie. Se simt din ce in ce mai bine din punct de vedere fizic, dupa ce sfarsitul saptamanii i-a cam prins bolind. Mai mult decat atat, au parte si de placute surprize financiare marti, ceea ce le va aduce un mare zambet pe buze.

LEU – horoscopul zilei de marti, 24 iunie

Leii se bucura de armonie in cuplu si de liniste marti. Acest lucru le place foarte mult, mai ales ca de ceva vreme incoace si partea financiara a inceput sa se stabilizeze. Iar asta presupune multa liniste interioara si deopotriva fericire. Iar avand in vedere ca persoana iubita le este alaturi, Leii vor avea o zi minunata.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 24 iunie

Fecioarele au parte de schimbari majore azi, mai ales la locul de munca. Din cauza faptului ca si-au neglijat pozitia, Fecioarele sunt trase la raspundere de superiori. Iar acest lucru era de asteptat avand in vedere ca nu va mai place de ceva vreme ceea ce faceti. Nu este cazul sa disperati, insa ar fi bine sa va ganditi care va sunt prioritatile in viata.

Continuarea pe Lyla.ro