Horoscop 24 Mai 2015: Peştii pot începe o nouă relaţie de dragoste

Horoscop DUMINICĂ 24 Mai 2015 : Peștii pot începe o poveste de dragoste, iar Taurii pot avea idei excelente dacă sunt calmi, potrivit Bewoman.ro.

23 mai 2015, 09:54
Horoscop 24 Mai 2015: Peştii pot începe o nouă relaţie de dragoste

Horoscop zilnic berbec Duminică 24 Mai 2015

Sunteți aproape de stabilirea fundațiilor solide pentru începerea unui proiect, dar trebuie să vă asigurați că cei care vă însoțesc sunt complet fiabili. În dragoste, a-ți putea începe să vă apropiați de cineva cu care să împărtășiți o activitate.

Horoscop zilnic taur Duminică 24 Mai 2015
Este posibil să aveți idei foarte bune în momentele de calm și, probabil, unele dintre ele vor fi utile pentru a începe un nou proiect în care veți descoperi un talent necunoscut. În dragoste, un conflict cu partenerul dvs v-ar putea îndepărta nițel.

Horoscop zilnic gemeni Duminică 24 Mai 2015
V-ați putea alătura altor persoane cu care împărtășiți obiective pentru a începe un nou proiect sau o afacere. Evitați participarea la jocuri de noroc în această zi. În iubire, ați putea trăi o clipă romantică cu cineva de care sunteți atras.

Horoscop zilnic rac Duminică 24 Mai 2015
Abilitățile și cunoștințele vă pot permite să accesați oportunități valoroase în domeniul dumneavoastră de activitate. Dacă sunteți în căutare de muncă, poate o companie este interesată de profilul dvs. În dragoste, viața de cuplu este armonioasă.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO