Horoscop 25-31 IANUARIE 2021. Luna plina in Leu. Pasim pe alt teren!

Iata horoscop saptamanal pentru 25-31 IANUARIE 2021. Este saptamana in care ne Luna plina in Leu ne aduce vestea unui nou inceput. Ce a fost mai rau a trecut, este timpul sa pasim pe un alt teren. Este timpul sa ne setem reguli noi.

25 ian. 2021, 10:40
Horoscop 25-31 IANUARIE 2021. Luna plina in Leu. Pasim pe alt teren!

Horoscop 25-31 IANUARIE 2021. Soarele se conecteaza cu Saturn, Chiron, Uranus si Jupiter. Mercur este aproape de a intra in miscare retrograde. Neptun face cuadratura cu Nodurile Lunare. Totul te indeamna la visare. Nu uita nici de intalnirea Venus-Pluto care promite o frumoasa transformare in dragoste.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:
Horoscop 25-31 IANUARIE 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
O experienta trecuta sau ceva ce a fost important pentru tine in trecut poate sa iti fie de mare ajutor in a lua decizii acum. Important este sa nu iti permiti sa devii coplesit cu responsabilitati prea mari, pentru a-ti mentine mintea focusata pe ce e important pentru tine si siguranta ta viitoare. Cu eforturi productive si cu ajutor practic de la prieteni, aspectele de munca se vor derula bine si totul se aseaza cum ai nevoie.

Inceputul saptamanii aduce informatii care se pot schimba pana la finele ei, iar singurul lucru real pe care te poti baza acum este pe tine insuti. Intoarce-te spre tine, mediteaza, viseaza, idealizeaza si permite mintii sa fie hai hui. Contacteaza lumea astrala si ghizii din lumea animalelor care te sustine si iti dau informatii necesare cresterii tale. Cea mai mare viteza personala o vei obtine cand vei incetini ritmul exterior ca sa poti privi in tine, unicul loc unde gasesti raspunsurile cautate.

Horoscop 25-31 IANUARIE 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Ar trebui sa te simti increzator ca ai o abordare echilibrata pentru actiunile pe care le faci, care duce la un mod stabil de a construi in timp ce vrei. multe din acestea vin din faptul ca stii care iti sunt prioritatile. Ai de regandit acum si finantele personale, ca parte din acest proces de prioritati pentru viitor. Poti realiza lucruri incredibile din surse neobisnuite in aceste zile. Gandeste cat mai nonconformist si indreapta-te spre optiuni pe care altii pur si simplu le ignora.

Horoscop 2021 Neti Sandu. 2021, un an plin de schimbări neaşteptate şi revelaţii majore

Este un timp bun pentru solutii inovative prin care banii vor fi facuti din combinatii de modele din istorie dar cu abordari care la inceput nu par constructive. Foloseste-ti creativitatea ca sa transformi invizibilul in vizibilul si sa aduci viata in viziunile tale.

Horoscop 25-31 IANUARIE 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Gandeste de doua ori inainte sa cheltui bani. Gandeste de doua ori in fata a orice iti apare brusc si neasteptat. Daca gasesti ceva dupa care ai asteptat de ceva timp, asta este altceva. Poti primi un raspuns pentru un aspect la care te gandesti demult sau poti atinge un punct in care sa vezi cu claritate ce decizie sa iei. Fii atent la comunicare in aceasta saptamana pentru ca pot aparea unele obstacole. Insa, oricat de mult doresti sa comunici usor cu cineva, tot mai important este sa iti respecti si sustii propriile granite si sa ai si clipe de solitudine in care sa iti vina inspiratia necesara reusitei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop DRAGOSTE saptamanal 25-31 IANUARIE 2021. Inima la putere!
Horoscop dragoste saptamanal pentru 25-31 IANUARIE 2021. Luna plina din aceasta saptamana este in curajosul si inimosul Leu. In opozitie cu ea sunt Soarele, Jupiter, Saturn, astre aflate toate in Varsator. In apropiere se afla si cuadratura Marte-uranus. Un combo super-dinamic. Cat de curajos esti tu? Cat de cavaler, cat de nobil? A venit vremea sa las inima sa conduca. Mai ales ca Venus va face conjunctie cu Pluto in Capricorn, ducand dragostea la nivel profund.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop 25-31 IANUARIE 2021 dragoste Berbec
Esti intr-o dispozitie pozitiva si faci tot ce este nevoie pentru a imbunatati relatia de cuplu. Intri frecvent in defensiva cand te confrunti cu o problema spinoasa. Nu tine lucruri ascunse de partener chiar daca intentia ta este sa-l protejezi pentru ca risti sa fii inteles gresit. Esti singur? Asteapta-te la aparitia unor lucruri noi, iar alegerile tale vor determina modul in care acestea vor evolua.

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021. Atenţie la ce postaţi pe reţelele de socializare

Horoscopul dragostei Taur
Viata ta amoroasa este pe cale sa intre intr-o noua etapa. Esti pregatit sa elimini lucrurile care te tin pe loc astfel incat relatia de cuplu sa mearga inainte intr-o maniera pozitiva. Daca esti singur, simti ca trebuie sa-ti asumi riscuri pentru a castiga. Iesi din zona de confort si nu vei regreta.

Horoscop dragoste Gemeni
In aceasta saptamana ar trebui sa vorbesti cu partenerul despre lucrurile care te fac sa te simti distant. Nu tine totul in tine, pentru ca te simti mizerabil si pesimist. Daca imbunatatesti comunicare dintre voi, lucrurile se vor schimba in bine. Daca esti singur, in mijlocul saptamani este posibil sa cunosti pe cineva. Cu cat vorbesti mai mult cu aceasta persoana cu atat realizezi ca vrei sa o cunosti mai mult. Lasa lucrurile sa evolueze in ritmul lor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.