Horoscop 25-31 ianuarie: Bani, cariera, dragoste, sănătate

Horoscop 25-31 ianuarie: Citiţi previziunile astrale pentru fiecare zodie, potrivit revistamagazin.ro.

25 ian. 2016, 04:14
Horoscop 25-31 ianuarie: Bani, cariera, dragoste, sănătate

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti prea ocupati cu munca si nu va mai ganditi si la sufletul dumneavoastra. Lasati macar pe cei dragi sa se ocupe de aceasta. Planurile facute se vor concretiza abia in a doua jumatate a saptamanii si asta va va multumi.

TAUR 21.04-21.05: In prima jumatate a saptamanii puteti sa va abordati planurile cu elan insa nu uitati sa faceti diferenta intre munca si placere. Daca tot simtiti nevoia de consolare, incercati sa nu va mai plangeti atat prietenilor. Nu faceti decat sa-i indepartati. Concentrati-va mai mult pe partener si pe iubirea pentru acesta.

GEMENI 22.05-21.06: Saptamana ce urmeaza este foarte importanta pentru dumneavoastra. S-ar putea sa va schimbati tacticile de afaceri sau chiar sa va orientati spre o alta ocupatie. Abia in weekend va veti relaxa deoarece in restul saptamanii veti fi ocupati de sarcinile de la serviciu si de cele de acasa.

RAC 22.06-21.07: Ordinea de zi pe care cu strictete ati stabilit-o se schimba brusc atunci cand va hotarati sa adoptati un nou stil de viata. Poate veti fi mai atenti la ce mancati si va mai stapaniti un pic pofta de a manca prea condimentat. In weekend un vechi prieten va tine companie si va aduceti aminte impreuna ce bine petreceati odata.

LEU 22.07-22.08: Sarcinile plictisitoare va fac sa pierdeti timpul, credeti dumneavoastra. Nu uitati ca productivitatea este rezultatul unei planificari inteligente si a unui efort concentrat. Lasati deoparte dorinta poate prea mare de a lenevi si puneti-va in miscare.

FECIOARA 23.08-22.09: Preocuparile legate de casa, familie si de persoana iubita va domina gandurile. O frustrare legata de conflictele cu rudele, prietenii sau colegii de serviciu apare pentru ca pur si simplu acestia nu pot tine pasul cu dumneavoastra. Ar trebui sa va ganditi ca fericirea interioara este cea care face diferenta!

BALANTA 23.09-22.10: Perseverenta este cheia succesului in aceste zile. Cineva din cercul de prieteni incearca sa va santajeze emotional. Nu-i veti cadea in plasa daca nu dati crezare zvonurilor ce va ajung la urechi. Spre sfarsitul saptamanii va iese un castig financiar consistent.

SCORPION 23.10-21.11: Descoperiti cu uimire ca aveti din ce in ce mai putini prieteni, cu toate ca nu le-ati inselat asteptarile niciodata, ba chiar v-ati intors impotriva familiei din cauza lor. Nemultumirile legate de contracte le veti analiza impreuna cu partenerii, chiar daca nu mai aveti incredere prea mare in nimeni.

SAGETATOR 22.11-21.12: Stresul isi pune amprenta asupra temperamentului dumneavoastra iar gasirea unei solutii va poate reduce din tensiunea acumulata. Daca simtiti nevoia sa va imbunatatiti cunostintele in weekend aveti tot timpul necesar sa invatati mai multe.

CAPRICORN 22.12-19.01: Este posibil  sa incepeti saptamana cu un castig ce va va ridica moralul. Nerabdarea va impinge spre gesturi necugetate. Pastrati-va calmul si nu iscati certuri la locul de munca sau acasa. Un pic de diplomatie nu strica. Nu aruncati vina pe cine nu trebuie. Puteti jigni foarte usor!

VARSATOR 20.01-18.02: Sunteti mult prea preocupati sa vorbiti despre dumneavoastra decat sa-i mai si ascultati pe cei din jur. Amintiti-va ca aveti doua urechi si o gura si puteti asculta mai mult decat sa va vaicariti. In rest, zilele saptamanii sunt multumitor de benefice si va veti incarca cu mult optimism.

PESTI 19.02-20.03: Nu vreti sa aveti reputatia de a fi indecisi si superficiali iar din aceasta cauza incercati sa-i ajutati pe toti din jur. In weekend s-ar putea sa mergeti intr-o excursie, poate chiar pentru promovarea afacerilor, insa mai multa relaxare nu strica nicicand.