Horoscop 25-31 octombrie 2021. Cum stai cu dragostea în ultima săptămână din octombrie

Horoscop dragoste saptamanal pentru 25-31 octombrie 2021. Legatura dintre Jupiter si Venus aduce o lumina interesanta asupra relatiilor.

25 oct. 2021, 07:32
Horoscop 25-31 octombrie 2021. Cum stai cu dragostea în ultima săptămână din octombrie

Horoscop 25-31 octombrie 2021. 

Nu este exclus ca o prietenie sa se transforme in ceva mult mai profund, cu tenta romantica. Fii precaut, daca nu ti se pare in regula!

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

HOROSCOP SPECIAL: Cum să-ţi împlinești destinul karmic, în funcţie de zodie

Horoscop 25-31 octombrie 2021 dragoste Berbec
O perioada cu conflicte destul de dese pe motive diverse, unele chiar puerile. Nu esti dispus sa faci vreun compromis, indiferent de argumentele celorlalti. In cuplu esti la fel de inflexibil.

Horoscopul dragostei Taur
Relatiile cu persoanele de sex opus se intensifica. Daca esti nefericit in relatia de cuplu, ruptura se poate adanci. Esti irascibil si furios.

Horoscop 25-31 octombrie 2021 dragoste Gemeni
O perioada hotaratoare, cu decizii importante. Fie are loc o schimbare majora in viata de cuplu, fie se anunta ceva nou in cariera.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop SAPTAMANAL 25-31 octombrie 2021. Orice este posibil!
Iata horoscop saptamanal pentru 25-31 octombrie 2021. Saptamana este o idee mai linistita decat precedata. Dar doar o idee! Legatura frumoasa dintre Venus si Jupiter aduce o lumina fantatisca in relatii. Poate ca nu ti-ai mai vazut niste rude/prieteni de multa vreme din cauza restrictiilor pandemice, iar acum este momentul potrivit s ava revedeti.

Marte inca in Balanta se pregateste pentru marele pas de la finalul saptamanii, cand va intra in Scorpion. Si nu numai atat. Va face un unghi tensionat cu Pluto ce va da un mare impuls de a merge inainte mult mai repede decat erai invatat. Orice este posibil! Dar fii pozitiv, ca sa atragi lucruri bune!

HOROSCOP special: 2021 este un an karmic, ce ţi-au pregătit astrele pe final de an
Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:
Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbec, aceasta saptamana te va ajuta sa iti reintaresti profilul social si sa fii in stare sa socializezi cu oamenii ce iti vor fi de mare folos in planurile tale viitoare. pot intra oameni noi in viata ta si partea frumoasa este ca fiecare are ceva sa iti ofere din propria lor pozitie, fie ca iti este o mana de ajutor sau o informatie. Viata ta de zi cu zi poate sa devina ceva mai lina iar unele provocari financiare sa fie rezolvate in sfarsit.

Horoscop 25-31 octombrie 2021  TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Draga Taur, in aceasta saptamana vei tinti sus ca sa realizezi imposibilul. Cu dinamismul ce te caracterizeaza, se pare ca esti in stare sa obtii multe. O conditie importanta si de baza este sa iti setezi un program corect si sa planifici pasii de urmat intr-o maniera practica si metodica. Totusi, ia in calcul ca nu ai cum sa realizezi tot ce doresti in toate domeniile vietii tale deci prioritizeaza si focuseaza-te pe aspecte specifice.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Draga Gemeni, a sosit timpul sa pui in miscare mai mare unele proiecte si situatii. Incercarile tale din ultimul timp dau rezultate si vei gasi noi moduri de a actiona ambitios ca sa iti implinesti un vis. Nu face totusi miscari pripite. Pasii inceti dar siguri iti vor aduce cele mai bune rezultate. Nu lasa aceasta saptamana sa se iroseasca chiar daca trebuie sa faci mai mult efort. Esti pe cale sa vezi unele dezvoltari pozitive la munca iar discutiile cu colegii te vor ajuta sa implementezi unele planuri in cel mai bun mod posibil. Inspiratia si viziunea te vor ajuta mult.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.