Horoscop 25 aprilie. Scorpionii trebuie să depăşească o serie de piedici

Horoscop 25 aprilie 2017. Racii sunt un punct de referință pentru cei din jur, iar Săgetătorii se bucură de atmosfera din relația de cuplu.

RomaniaTV.net
24 apr. 2017, 17:24
Horoscop 25 aprilie. Scorpionii trebuie să depăşească o serie de piedici

Berbec

Simtul artistic devine unul din criteriile care te ghideaza sa faci unele schimbari in viata ta. Ca e doar o schimbare de decor sau de atmosfera, adaugand un plus de frumusete spatiului in care te afli, sau pornesti pe o cale ce implica talent creator, esti pregatit sa deschizi acest drum cu bucurie, pentru ca e ca o dorinta implinita pentru tine.

Poate visai sa-ti folosesti mai mult talentele cu care esti inzestrat, dar, prins intr-un angrenaj material, ai considerat ca arta nu te poate hrani, dar daca acest vis a ramas in inima ta ca o samanta care nu a dat roade, poate ar fi momentul s-o lasi sa incolteasca. Nici nu stii ce surprize iti poate oferi de acum inainte. Simti nevoia sa desenezi, sa pictezi, sa creezi? Da-i drumul!

Taur

Daca te-ai inconjura azi numai de lucruri pozitive, ai vedea ca si gandurile tale se vor molipsi de aceeasi stare de bine. Incarca-ti vocabularul numai cu vorbe cu un continut motivant si pozitiv, spune doar da, pot si vreau, si vei descoperi la finalul zilei ca optimismul a pus stapanire si pe vocea ta interioara.

Da, acea voce interioara care adeseori te face sa te indoiesti de puterile tale, cea care nu te lasa intotdeauna sa actionezi, acum suna altfel si te stimuleaza cu cele mai puternice afirmatii pozitive. Ajunge doar sa le inserezi adanc in constiinta ta si de acum inainte frazele tale vor incepe doar cu da

Gemeni

Uneori e nevoie de o veste socanta ca sa revii cu picioarele pe pamant mai repede, dar nu inseamna ca trebuie sa te sperie o astfel de idee. E mult mai buna o interventie abrupta, dar salvatoare, decat sa tot tergiversezi lucrurile lent, la nesfarsit.

Bucura-te ca a aparut acest moment, care da, explodeaza ca o bomba, dar dupa aceea vezi realitatea mult mai bine si poti sa iei masuri mult mai prompte. Dupa eruptie, relieful capata alta forma, decorul arata altfel iar cenusa sedimentata devine sol roditor pentru viitoare recolte, deci priveste aceasta situatie ca pe o masura benefica, nu ca pe un motiv de stres si griji suplimentare!

Rac

Te-ai gandit vreodata ce rol important joci in viata altora? Priveste un pic in jurul tau sa descoperi cine te priveste cu atata consideratie si respect incat tot ce-i spui e litera de lege. E semn ca exista oameni care te respecta pentru ceea ce reprezinti, care tin cont de sfaturile tale si deci in ochii lor esti un maestru, un erou salvator, deci nu trebuie sa-i dezamagesti niciodata.

Ofera-le in continuare sfaturile de care ai ei nevoie, pentru ca ai multa experienta. Inteligenta, intelepciunea, modul tau diferit de a privi lucrurile denota ca ai tot dreptul de a da si altora un exemplu de maturitate, deci invata-i si pe ei sa te urmeze!

Citeşte continuarea pe huff.ro.