HOROSCOP 25 DECEMBRIE 2019. O zodie se îmbogăţeşte de Crăciun, o altă zodie trebuie să lupte pentru dragostea ei

Astrologii au făcut horoscopul zilei de 25 decembrie 2019. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte, în ziua de Crăciun, vedeţi un pic mai jos.

24 dec. 2019, 12:05
HOROSCOP 25 DECEMBRIE 2019. O zodie se îmbogăţeşte de Crăciun, o altă zodie trebuie să lupte pentru dragostea ei

Berbec

Nativii aflați sub acest semn zodiacal trebuie să pună astăzi la punct toate detaliile pentru petrecererile din viitorul apropiat. Sărbătorile vor veni cu multe surprize, dar și cu situații neașteptate, motiv pentru care trebuie să fiți pregătiți în orice moment. Cereți sfatul prietenilor sau rugați persoana iubită să vă însoțească la cumpărături daca aveți nevoie de companie. Poate fi o zi aglomerată, lipsită însă de conflicte de orice fel.

Citeşte şi HOROSCOPUL CRACIUNULUI 2019. Cum iti este CRACIUNUL in functie de ZODIE?

Taur

Taurii au șansa de a primi o suma de bani importantă în viitorul apropiat. S-ar putea să primiți un apel telefonic neașteptat din partea unei rude îndepărtate. Astfel veți afla că ați intrat în posesia unei moșteniri generoase, chiar dacă nu ați fost prea apropiați de-a lungul vieții. Aveți grijă cum cheltuiți banii. Este o perioadă de stagnare pentru voi din punct de vedere financiar, astrologii vă sfătuiesc să nu riscați.

Gemeni

Dragi Gemeni, luptați pentru dragostea voastră. Doar voi știți ce este cu adevărat în sufletul vostru, astfel că nimeni nu vă poate pune piedici în calea fericirii. Aveți curajul de a face pașii necesari pentru a vă apropia mai mult de acea persoană specială și veți înțelege treptat dacă a meritat efortul. Încrederea este cheia succesului în această situație, nu vă dați bătuți înainte ca lupta să înceapă.

Rac

Racii au planuri mari de vacanță, ba chiar unii dintre voi au pregătit inelul și au „exersat” marea întrebare. Dacă simțiți că v-ați găsit fericirea și liniștea lângă această persoană, nu aveți de ce să vă faceți griji. Va fi o zi ușor agitată pentru a pune toate detaliile la punct, dar spre seară veți găsi relaxarea alături de jumătatea voastră.

Leu

Leii îşi petrec ziua în sânul familiei, alături de cei dragi. Dacă aţi pregătit un prânz sau o cină specială, astrologii vă recomandă să nu exageraţi cu mâncarea. Gustaţi câte puţin din fiecare preparat dacă aveţi poftă. Spre seară s-ar putea să primiţi o veste extraordinară din partea unei rude sau din partea persoanei iubite.

Fecioară

Fecioara îşi poate petrece seara la un eveniment dedicat familiei, celor dragi. Depănaţi amintiri, dansaţi, distraţi-vă cât puteţi, căci că aşteaptă noi proiecte importante şi obositoare în viitorul apropiat. Nu este însă o veste rea, căci astrologii anunţă mult noroc în afaceri în perioada următoare.

Balanţă

Balanţele au multe cumpărături de făcut în această zi. Ei bine, dacă aţi lăsat totul pe ultima sută de metri, va trebui să vă încărcaţi cu multă răbdare, căci categoric nu veţi fi singurii care vor colinda magazinele astăzi. Fiţi chibzuiţi şi cu cheltuitul, gândiţi-vă bine dacă aveţi nevoie de toate lucrurile pe care veţi pune ochii, în caz contrar veţi regreta ulterior.

Scorpion

Scorpionii au mare nevoie de relaxare astăzi. Dacă nu este necesar, rămâneţi acasă, citiţi o carte bună sau vizionaţi un film interesant. Petreceţi momente intime alături de persoana iubită, faceţi o baie fierbinte sau încercaţi să gătiţi o reţetă nouă. Veţi reuşi astfel să vă puneţi gândurile în ordine, să vă liniştiţi, dar şi să vă reîncărcaţi bateriile pentru noi aventuri.

Săgetător

Săgetătorii vor profita de această zi liberă, ca să rezolve anumite probleme legate de afaceri. În cazul în care mergi la serviciu, vei fi surprins cu un cadou din partea companiei. Iar acesta este doar începutul, pentru că ziua este lungă, iar familia şi prietenii sunt generoşi. Seara, îţi pregăteşti bagajele şi te asiguri că totul este pus la punct pentru vacanţa pe care o veţi petrece la munte sărbători.

Capricorn

Capricornii îşi vor petrece Crăciunul alături de cei dragi. Nimic nu te va supăra astăzi şi te vei bucura la maxim de familie şi de toţi cei alături de care vei mânca la masa de Crăciun. O zi de miercuri cu multe poveşti, amintiri şi multe râsete. Vei petrece aşa cum trebuie şi aşa cum ţi-ai dorit. Un cadou special îţi va însenina ziua.

Vărsător

Astăzi, Vărsătorii ar trebui să se împace o persoană specială. Dacă tot este Crăciunul, invit-o să ia masa în familie. Relaţia dintre voi doi nu a depăşit niciodată anumite bariere, aşa că ar putea fi momentul să-ţi asumi şi să ai curaj pentru a face primul pas. Este foarte posibil ca această persoană să fie jumătatea la care aţi visat de foarte multă vreme.

Peşti

Peştii se vor bucura alături de prieteni la un eveniment festiv cu ocazia sărbătorilor. O să uiţi de probleme şi vei scăpa de stresul acumulat la serviciu. Gustă din toate preparatele aduse, însă ponderat, pentru a nu avea probleme mai târziu. Seara se încheie în aceeaşi atmosferă destinsă. Dacă eşti singur, este posibil să întâlneşti o persoană de care s-ar putea să te îndrăgosteşti.