HOROSCOPUL CRACIUNULUI 2019. Cum iti este CRACIUNUL in functie de ZODIE?

HOROSCOPUL CRACIUNULUI 2019. Craciunul este perioada traditional asociata cu timpul petrecuta in familie si cu prietenii, in armonie si veselie. Craciunul inseamna dragoste, sperante, bucurie.

24 dec. 2019, 11:42
HOROSCOPUL CRACIUNULUI 2019. Cum iti este CRACIUNUL in functie de ZODIE?

Acest Craciun poate oferi cadrul perfect pentru tine ca sa te cuibaresti si incalzesti alaturi de persoana iubita si sa faci schimb de iubire si afectiune sub razele beculetelor de sarbatori. Sa ai la indemana eventual si un album foto, in caz ca apar valuri de melancolie. Si desigur cutia cu servetele !

Iar daca toate acestea nu sunt pe gustul tau, e posibil sa nu scapi din a varsa o lacrima de crocodil la un film emotional de Craciun. Lasa emotiile sa curga, indiferent ca iti plac sau nu, ca le intelegi sau nu.

Foloseste aceste emotii ridicate nu ca sa creezi sau intretii conflicte, ci ca sa fii acolo pentru cei dragi, sa le arati cat de mult ii iubesti si sa le permiti sa faca si ei la fel. Pentru ca, in spatele atator emotii coplesitoare, Luna plina in Rac doar vrea sa ne simtim in siguranta, iubiti si ingrijiti. Ca un copil mic, cautam sa primim doar implinirea nevoilor naturale. Fii sensibil cu tine si trateaza oamenii cu blandete.  

Cum iti este Craciunul 2019 in functie de zodie ?

HOROSCOPUL CRACIUNULUI 2019 BERBEC

Pentru tine, acest Craciun este pur si simplu facut pentru o sarbatoare magica de familie. Opteaza pentru o reuniune intima si calduroasa sau mergi in vizita la casa parinteasca. Te-ai putea simti foarte emotional si nostalgic despre trecut si tocmai de aceea te vei bucura de siguranta pe care o simti avand alaturi partenerul pe care il iubesti asa de mult. Chiar daca esti de felul tau mai dur si nu cedezi emotiilor, de Craciun este aproape garantat ca inima ti se va inmuia. Te afli cumva undeva unde nu ai cum sa fii aproape de familie de Craciun ?

Evadeaza din ritmul obisnuit si simte iubirea sub orice forma poti. Reaminteste-ti de momentele bune din trecut, urmareste un film de suflet sau fii voluntar sa ajuti oameni al caror Craciun este mai putin norocos si fericit. Imprastie iubire cum poti, unde poti. Este un timp in care sa te simti conectat, sa ierti si sa lasi sa treaca orice ar fi fost. Craciun fericit, draga Berbec ! 

HOROSCOPUL CRACIUNULUI 2019. TAUR

Pentru tine, acest Craciun iti aduce un varf puternic emotional pe care vei dori sa il impartasesti, pentru ca te simti extrem de sociabil. Ai nevoie in preajma ta de oameni cu care sa te simti familiar si in fata carora sa te poti exprima cu usurinta. Pune mana pe telefon si mergi in vizita la vecini dragi, la familie sau la prieteni de suflet.

Ai putea fi ca un lipici care aduce oamenii impreuna de acest Craciun. Asteapta-te la conversatii care sa te recompenseze emotional in preajma mesei. Daca te afli departe de cei foarte dragi, atunci urarile si sentimentele vor curge din belsug prin telefon, email sau orice forma de comunicare ai la indemana. Sa ai un Craciun foarte fericit ! 

HOROSCOPUL CRACIUNULUI 2019. GEMENI

Pentru tine, acest Craciun pune o puternica lumina asupra a tot ce are viata mai bun de oferit. Ar putea fi vorba despre mancarea si bunatatile pe care Mosul ti le-a adus si abia astepti sa le vezi si sa le gusti… Sau ar putea fi despre a face pe cineva pe care iubesti sa se simta valoros si apreciat. Desi tinzi sa te simti destul de inconfortabil in preajma unei cantitati asa de mari de emotie, este vorba pana la urma de exprimarea practica a iubirii simtite in aceste zile festive.

Cum iti poti impamanta aceste trairi ? Cum iti poti consolida pozitia ? Magia este in aer si are puterea sa se condenseze in mici particule de praf auriu fermecat pentru tine, deci bucura-te ! Sa ai un Craciun fericit, draga Gemeni !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.