Horoscop 25 februarie: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 25 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele in data de 15 februarie!

RomaniaTV.net
24 feb. 2016, 12:50
Horoscop 25 februarie: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 25 februarie 2016 – Berbec

Stai pe loc, nu mai face nimic in directia acelui plan pe care il pretuiesti cel mai mult. Eventualele tale stradanii nu ar face decat sa complice si mai mult lucrurile, ca atare permite-ti un ragaz pasiv, in care sa lasi acel plan sa evolueze de la sine, singur, fara alte stimulente de pe margine. Bucura-te ca l-ai pornit, ca i-ai imprimat un ritm de evolutie si acum stai si asteapta, privind ca la teatru cum se ridica totul pe fagasul cel bun. Uneori nu e nevoie sa faci altceva decat sa apesi butonul de start si sa privesti desfasurarea filmului cu incredere si optimism ca finalul va fi unul fericit.

Horoscop 25 februarie 2016 – Taur

Ai alaturi de tine o persoana care te incurajeaza, iti da incredere in tine insuti, te sustine trup si suflet, deci il poti numi cel mai bun prieten! Te ajuta intr-o situatie care lui ii este deja cunoscuta, a trecut si el prin ceva similar, si nu te lasa sa pierzi timp pretios cautand solutii pe care el deja le detine. Ti le impartaseste cu bucurie si cu atat mai mare e satisfactia sa de a-ti fi de ajutor cu cat vede ca tu chiar ii urmezi sfaturile si indrumarile. De aici se poate lega o relatie de succes, din care ai multe de invatat.

Horoscop 25 februarie 2016 – Gemeni

Tu, singur, poti duce la indeplinire un proiect care a ajuns intr-un punct sensibil. Nu astepta de la altii solutii, cand totul sta doar in puterea ta de a-ti aduna fortele, de a te concentra asupra telului propus, de a-ti impune punctul de vedere cu mai mult curaj. Nu altii iti pot spune tie ce e de facut, ci totul sta numai in puterea ta. Ai calitati de lider, stii ce vrei, poti sa atingi ce doresti, deci trebuie doar sa depasesti slabiciunea care te-a cuprins pe moment si sa astepti momentul potrivit pentru a actiona. Da, poate nici nu dormi noaptea de ingrijorare si stres, dar din insomniile tale se nasc si solutiile curajoase!

Horoscop 25 februarie 2016 – Rac

Nu te astepta ca cele mai bune vesti sa vina la tine ambalate intr-o hartie sclipitoare si cu fundita, pentru ca uneori vin in cea mai bruta si neatractiva forma. Nu subestima lucrurile, totusi! Daca ceva nu arata asa cum ai sperat si, la prima vedere, pare mai degraba o veste proasta, mai asteapta o vreme sa se sedimenteze apele tulburi. S-ar putea sa descoperi ca acel punct fragil era de fapt startul spre o rezolvare mult mai buna, spre o etapa mult mai fericita, ca atare nu reactiona agresiv sau negativ la un hop. Ai putintica rabdare sa se limpezeasca informatia in mintea ta si ai sa vezi ce buna e calea aceea!

Citeşte mai multe pe revista Teo