Horoscop 25 iulie 2015: Taurilor le prieşte singurătatea

Horoscop 25 iulie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele.

RomaniaTV.net
24 iul. 2015, 12:38
Horoscop 25 iulie 2015: Taurilor le prieşte singurătatea

Horoscop 25 iulie 2015 – Berbec

Ca sa poti lua cele mai intelepte decizii cu privire la problema care te apasa, ar fi bine sa te rupi pentru o zi, doua, de miezul evenimentelor. Complet detasat, fara influente agresive din interiorul acelei situatii, vei vedea mult mai limpede pe ce nivel te afli si incotro e mai bine sa mergi. Este o situatie care cere o totala claritate mentala si nu poti gandi limpede cat timp esti inca prins in iuresul lucrurilor. Profita de linistea care pare sa se aseze peste planurile zilei ca sa vezi cum stai si sa extragi concluzia cea mai buna. Ceea ce decizi azi te poate propulsa intr-o directie mult mai buna, dar care nu are neaparat legatura cu tot ce ai construit pana acum.

Citeşte şi HOROSCOP. Cele mai zgârcite zodii: Cine minte că nu are bani

Horoscop 25 iulie 2015 – Taur

Singuratatea iti prieste de minune, caci e in avantajul tau sa te retragi in lumea ta pentru a medita asupra problemelor importante. Numai in liniste deplina, departe de iuresul lumii, poti gasi azi raspuns chiar si la cele mai complicate intrebari. O discutie intre patru ochi cu o persoana mai in varsta te va elucida in privinta multor probleme existentiale in care te simti blocat de la o vreme, dar pe care nu ai avut curajul sa le recunosti. Spune-i ce te doare, pentru ca e acolo sa te ajute, iar secretul e in siguranta la el!

Horoscop 25 iulie 2015 – Gemeni

Vin o multime de semne de afectiune si simpatie de la cei din jur, ceea ce te maguleste, pur si simplu. Nu te asteptai la atatea dovezi de prietenie la adresa ta, pentru ca traiai cu impresia ca lumea are ceva cu tine, dar iata ca vezi cu ochii tai ca te-ai inselat, ca aveai prieteni sinceri in preajma care te sustin cu vorbe bune si complimente ce-ti dau incredere in calitatile tale. Dintre atatea gesturi frumoase indreptate spre tine, nu e exclus sa apara si dovezi de iubire, pe care nu ar trebui sa le pui la indoiala: sunt reale, puternice si merita primite cu inima deschisa!

Horoscop 25 iulie 2015 – Rac

Nu detii tu chiar toate solutiile, si celalalt are ceva de spus. Daca discuti de fiecare data cu familia despre ceea ce te preocupa, se vor gasi solutii prin care problemele sa dispara. Nimic nu ramane fara remediu, ca atare nu insista sa le duci singur pe toate in spinare, ci asculta si parerile celor dragi. Stati de vorba pe indelete, spuneti-va fiecare parerea, ca, la final, sa extrageti o concluzie care sa adune la un loc toate ideile vehiculate, fara sa se bata cap in cap. Dialogul are rolul de a armoniza situatii scapate un pic de sub control, deci pune accent pe comunicare si reciprocitate.

Citeşte şi Numere şi zile norocoase în august, în funcţie de zodie

Horoscop 25 iulie 2015 – Leu

Daca stai singur si analizezi la rece ce se intampla cu tine, nu ajungi la cele mai bune concluzii. Izolarea nu-ti prieste deloc daca lasi loc de ingrijorare, de panica, de temeri negative care nu au ce cauta la o fire puternica asa ca tine. Fa tot posibilul sa folosesti productiv linistea care s-a lasat in jurul tau si sa nu incepi sa faci scenarii pesimiste. Da, poti studia, poti citi, te poti odihni, dar fara a lasa gandurile negre sa te invadeze. In liniste, meditand la viata ta, poti gasi o solutie la problemele tale cele mai mari.

Horoscop 25 iulie 2015 – Fecioara

A sosit un moment de care iti era teama, pe care l-ai tot amanat pentru ca nu erai pregatit sa-i faci fata, dar azi, cand traiesti efectiv acele momente, iti dai seama ca ai exagerat cu ingrijorarea. Lucrurile ies mai bine decat ai crezut si tot stresul tau de dinainte nu si-a avut rostul. Bucura-te din plin de intorsatura norocoasa a lucrurilor, ceea ce poate fi o lectie buna pentru tine sa nu mai privesti lucrurile doar din perspectiva cea mai sumbra. Fara sa gandesti pozitiv si iata ce bine a iesit totul, dar daca ai fi crezut in permanenta in succes, oare cum ar fi iesit?

Citeste mai mult pe Revista Teo.