Horoscop 25 martie 2024. Eclipsă de Lună Plină în Balanță, se deschide portalul finalurilor

Eclipsele de Lună Plină amplifică energia unei Luni Pline, așa că poți considera energia acestei Lunii Pline în Balanță, din 25 martie 2024 de zece ori mai puternică! Din acest motiv, eclipsele lunare sunt incredibil de puternice și se spune despre ele că deschid portaluri către stări superioare de conștiință.

24 mart. 2024, 19:29
Horoscop 25 martie 2024. Eclipsă de Lună Plină în Balanță, se deschide portalul finalurilor

Horoscop 25 martie 2024. Portalul care se deschide sub această Eclipsă de Lună plină în Balanță este unul al finalurilor. Se pare că suntem ghidați să punem capăt la ceva. Poate că este vorba despre un tipar de gândire vechi, o credință sau, poate, este ceva mai tangibil, precum finalul la un loc de muncă, unei relație sau unui capitol din viața noastră.

Eclipsele ne afectează pe toți la niveluri diferite și în grade variate, dar întotdeauna își lasă amprenta și întotdeauna ne plasează acolo unde trebuie să fim. De fapt, se crede că eclipsele deblochează contractele destinului.

Horoscopul „băftoşilor”. Singurele zodii care au succes garantat 100% până la finalul anului 2024

Este important să menționăm și faptul că această eclipsă de Lună plină în Balanță face parte dintr-un ciclu mai mare de eclipse care a început în aprilie 2023 și va continua pentru restul acestui an. Data următoare când vom reveni la acest ciclu de eclipse va fi în octombrie, deci este probabil ca tot ce apare în martie să fie doar o parte a poveștii. S-ar putea să trebuiască să așteptăm până în octombrie 2024 sau chiar martie 2025, când vom experimenta ultima eclipsă din această serie, pentru a vedea imaginea completă.

Horoscop 25 martie 2024. Eclipsa de Lună plină în Balanță și problemele de relații

Balanța reprezintă echilibrul dintre a da și a primi în viața noastră. Unde dăm prea mult? Unde nu dăm suficient? Aceste întrebări sunt susceptibile să ne preocupe sub influența eclipsei și să fie la baza oricăror probleme care apar pentru noi.

Relațiile noastre sunt susceptibile să fie un punct central sub această eclipsă, deoarece energia Balanței ne determină să ne uităm la modul în care ne manifestăm în parteneriatele cu ceilalți și la ceea ce dăm și primim. Suntem sinceri și autentici față de noi înșine? Ne place cine devenim când suntem în anumite relații?

Energia Balanței reușește să ne ajute să ne concentrăm asupra celorlalți și să ne gândim la lucrurile din perspectiva lor. Energia Balanței este ceea ce putem invoca când vrem să simțim compasiune sau să vedem cum este să umblăm în pantofii cuiva altcuiva.

Deși poate fi tentant să ne concentrăm întreaga atenție asupra celorlalți și tot ce fac ei sau nu fac, acest lucru poate fi puțin periculos sub influența acestei energii de eclipsă.

În esență, energia Balanței ne reamintește că fiecare persoană pe care o întâlnim este un învățător și, într-adevăr, doar o reflecție a unei părți mai profunde a noastră. Suntem cu toții Unul, suntem toate fragmente ale celorlalți. Ceea ce vedem în ceilalți și ceea ce ne luptăm cu privire la ceilalți este o lecție puternică și pentru noi înșine.

2024, an karmic crucial din punct de vedere numerologic. Adina Timofte, despre încărcătura karmică a numerelor 13, 14, 16, 19

Aceasta nu înseamnă că tolerăm comportamentul rău sau găsim scuze pentru a rămâne în situații toxice, dar ne permite să privim lucrurile prin ochii învățării și să adâncim propria noastră conexiune cu Sinele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.