2024, an karmic crucial din punct de vedere numerologic. Adina Timofte, despre încărcătura karmică a numerelor 13, 14, 16, 19

Adina Timofte a precizat că 2024 este un an karmic, un an care ne pune pe fiecare dintre noi în fața lecțiilor karmice și provocărilor karmice.

19 mart. 2024, 18:21
2024, an karmic crucial din punct de vedere numerologic. Adina Timofte, despre încărcătura karmică a numerelor 13, 14, 16, 19

Adina Timofte a vorbit despre despre încărcătura karmică a numerelor 13, 14, 16, 19. Potrivit expertei în numerologie, există o ciclicitate karmică, iar anul 2024, fie că vrem sau nu, vine să ne atenționeze că nu mai putem merge mai departe, mai ales din punct de vedere financiar cu anumite lecții karmice pe care o persoană fie le-a moștenit din alte vieți, fie le-a moștenit la naștere, fie le-a creat în această viață.

„Vreau să punctez că acest an este important pentru cei care sunt născuți în luna aprilie, august sau născuți în data de 13, 14, 16 sau 19 ale fiecărei luni, dacă avem aceste numere la locuință sau dacă avem orice adunare a cifrelor de la locuință care ajung la acest rezultat. În anul 2024 vorbim despre putere personală, despre a înțelege atât puterea noastră prin încredere și stimă de sine, cât și prin puterea banului. Anul 2024 este nota de plată pentru tot ce nu am plătit până acum din punct de vedere financiar.

Gemenele Oana și Adina Timofte îți dezvăluie cum vei sta cu dragostea, în 2024, în funcție de cifra destinului. Cine va avea cele mai mari provocări în sectorul sentimental

Pentru cei care sunt născuți pe 13 sau stau într-o casă cu numărul 13, acolo există transformări rapide, mesaje divine, lucruri și obstacole în cazul în care nu ești echilibrat pe partea de sănătate, probleme cu oasele, probleme pe partea de ORL. Când vorbim de numărul 14, vorbim de acele persoane care dacă sunt născute pe data de 14, stau într-o locuință cu numărul 14 sau dacă numărul de destin este 14 înseamnă că au obstacole și karmă în direcția căsătoriei”, a spus Adina Timofte la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Persoanele care au noroc la bani în 2024, în funcție de data nașterii. Gemenele Timofteau: „Au un potențial extraordinar de mare”

Numere speciale în 2024: 13, 14, 16 și 19

Numerele speciale din acest an sunt 13, 14, 16 și 19. De asemenea, potrivit expertei în numerologie, lunile aprilie și august sunt luni karmice.

„Lumea a început să simtă această karmă de pe o zi pe alta. Te simți altfel, simți că parcă ai pierdut viața din tine, de pe o zi pe alta vrei să divorțezi sau să pleci în altă parte. De asemenea, relația cu părinții este foarte importantă, mai ales pentru cei născuți pe data de 13. Aceste coduri energetice reprezintă primul semnal că avem de rezolvat o karmă. Poate sunt persoane care nu au aceste numere în profilul lor numerologic, da există acele simptome karmice”, a precizat Adina Timofte la Antena Stars.

Horoscop Cristina Demetrescu. Dezechilibru, cădere și prăbușire pentru zodii în ultimele două săptămâni din martie 2024. Atenție la conjuncția Mercur-Chiron!

Potrivit experteri în numerologie, există și karmă pozitivă, iar în acest an avem șansa de a ne crea una. Este important să nu reacționăm la provocări, să nu reacționăm cu violență, prin cuvinte agresive și cu o frecvență joasă. În momentul în care reacționăm, atunci ne creăm anul acesta mai multă karmă.

„Este un efect în funcție în care ne raportăm la celălalt. Anul acesta ne putem crea fie karmă pozitivă, fie karmă negativă. Nu e de joacă cu această karmă. Este responsabilitatea noastră să reglăm aceste bagaje pentru a avea o viață mai bună. Trebuie să parcurgem această vindecare. Partea colectivă este foarte importantă”, a mai adăugat Adina Timofte.