HOROSCOP 25 septembrie 2015: Fecioara da dovada de organizare EXCELENTĂ

Horoscop 25 septembrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele.

RomaniaTV.net
24 sept. 2015, 14:27
HOROSCOP 25 septembrie 2015: Fecioara da dovada de organizare EXCELENTĂ

Horoscop 25 septembrie 2015 – Berbec

Nu poti fi numai tu liderul intr-o actiune care a ajuns intr-un impas. Iti recunosti neputinta sau nestiinta intr-o situatie care te depaseste, recunoscand, cu aceasta ocazie, ca exista altii mult mai bine pregatiti, potriviti pentru pozitia de lider. Apare cineva care preia conducerea proiectului caruia tu nu-i mai dai de capat si, chiar daca iti convine sau nu, il vei urma intocmai, pentru ca stie ce spune. Tu stii sa treci cu vederea multe, faci compromisuri si mai ales lasi orgoliile deoparte atunci cand trebuie, daca e in joc succesul tau, deci merita sa pleci capul in fata acestei persoane care, cel putin azi, e mult mai potrivita in pozitia de sef.

Horoscop 24 septembrie 2015 – Taur

Calatoria pe care o faci acum – ca e una la propriu sau la figurat – are efecte puternice asupra ta, pentru ca te intorci acasa cu alt tonus. Mai bun, mai increzator, mai optimist, semn ca pe parcursul acestui drum ai descoperit aspecte care iti dau acum alt chef de actiune. Intalnesti oameni care te stimuleaza sa faci lucruri noi, treci prin locuri care te incarca de o energie pozitiva, afli informatii care deschid noi perspective asupra viitorului, semn ca, din cand in cand, e nevoie sa iesi din mediul tau obisnuit si stramt pentru a-ti umple bateriile. Poate fi un sens nou de explorat si care te duce foarte repede spre o destinatie atractiva.

Horoscop 24 septembrie 2015 – Gemeni

Iubirea cere efort din partea ta, deci, daca ai cucerit pe cel care ti-a furat inima, nu te culca pe laurii victoriei, crezand ca relatia va merge de acum de la sine. Comoditatea aceasta nu e deloc benefica iubirii, deci continua sa vaslesti, sa lupti, sa muncesti pentru binele iubirii tale. Nu te multumi cu ceea ce ai obtinut deja, pentru ca si in cuplu se poate instala monotonia, lenea, plictiseala si nu ti-ai dori asta! Trebuie mereu sa aduci ceva nou, sa intretii focul aprins, altfel pasiunea paleste si focul se stinge. Investeste mereu resurse noi in iubire ta si ea va creste si mai mult in intensitate!

Horoscop 24 septembrie 2015 – Rac

Esti cam neatent, gata sa pornesti pe o alta cale intr-un moment de comoditate, spunand ca e prea greu sa duci mai departe planul deja inceput. Exista riscul ca sensul cel nou asupra caruia te aventurezi atat de entuziast sa nu duca acolo unde ai sperat, ci celalalt drum, pe care esti gata sa-l abandonezi acum, ar fi fost varianta mult mai potrivita. Cantareste cu atentie inainte de a alege incotro vrei sa mergi, ca nu cumva sa alegi varianta cea mai facila, dar care se va dovedi a avea si urmari mediocre. Calea cealalta poate era mai grea si mai lunga, dar mult mai sigura!

Horoscop 24 septembrie 2015 – Leu

Lucrurile revin la normal in mediul in care te afli, descoperind, pentru a cata oara, ca cea mai buna cale de solutionare a unei probleme cere calm, rabdare, toleranta, tact. Nu rezolvi nimic cu nervi, cu ton ridicat sau cu cearta, de aceea, inainte de orice, stai pe loc si linisteste-te ca nu cumva sa iei decizii la nervi, sa te certi fara motiv sau sa vezi in jurul tau numai obstacole. Azi se echilibreaza atat de bine o situatie, incat te intrebi de ce nu ai folosit reteta si pana acum. Ramai calm si cantareste pe indelete toate aspectele ca sa readuci totul pe fagasul cel bun.

Citeste mai mult pe Revista Teo.