Horoscop 25 septembrie 2022. Snopi de scântei în ultima zi a săptămânii

Horoscop 25 septembrie 2022. Pestii trebuie sa aiba incredere in intuitia lor. Ziua ii va favoriza pe cei care sunt dispusi sa isi asume riscuri. Pe frontul dragostei, intalnirile fatidice sunt posibile.

24 sept. 2022, 11:56
Horoscop 25 septembrie 2022. Snopi de scântei în ultima zi a săptămânii

Horoscop 25 septembrie 2022 Berbec

Esti gata sa devi personajul principal ale vietii tale, Berbec? Acest capitol al povestii tale este despre asumarea responsabilitatii si asumarea mai multor riscuri decat in ​​trecut. Stelele indica faptul ca acest lucru te va aduce mai aproape de viitorul la care ai visat mereu. Mai mult decat atat, schimbari in bine te asteapta pe frontul personal. Snopi de scantei sunt vizibili peste tot – va fi dificil pentru acea persoana sa reziste farmecului tau. Sfat: ia-ti destinul in propriile maini.

Echinoctiul de toamna 2022 vine cu Soarele in BALANTA. Noutati si schimbari pentru toate zodiile
Taur

Stelele arata ca esti acolo unde trebuie sa fii si ca te misti in ritmul potrivit. Consecventa va garanteaza succesul in acest demers. Continuati sa lucrati fara sa va concentrati pe un anumit rezultat. Si nu compara calea ta cu cea a altcuiva. Cu cat te bazezi mai mult pe busola ta interioara, cu atat vei ramane mai in ton cu tine insuti si mai aproape de adevaratul tau obiectiv. Sfat: faci totul bine, continua!

Gemeni

Iti este greu sa te plasezi in orice grup. Si nu pentru ca nu te cunosti pe tine insuti. Dar pentru ca esti mult mai mult decat etichetele care ne inconjoara pe toti. Este timpul sa porti cu gratie multe palarii, jongland cu mai multe roluri, rebeliune creativa si descoperire de sine. Stelele iti spun ca esti pe cale sa descoperi comorile ascunse din tine. Sfat: Pentru a te cunoaste, trebuie sa incerci multe.

Horoscop 25 septembrie 2022 Rac

Universul nu vrea sa te calmezi. Universul nu vrea sa te multumesti cu nimic mai putin decat ceea ce meriti. A venit o perioada in viata ta in care trebuie sa te deschizi la posibilitati nesfarsite. Poti fi oricine vrei si poti crea o multime de lucruri interesante. Doar lucreaza impreuna cu Universul. Crede in imposibil si fa primul pas. Sa stii ca vei ateriza pe picioarele tale. Sfat: poti fi oricine vrei sa fii. Daca fa primul pas.

Leu

Si daca nu a functionat prima data? Si daca esecul a depasit a doua sau a treia oara? Nu conteaza! Ai intotdeauna puterea de a te uni, de a-ti restabili spiritul si de a te intoarce la joc. Transforma durerea intr-o experienta si porneste intr-o noua calatorie. Pe frontul dragostei, astrele indica o intalnire rara. Va asteapta o conexiune unica. Daca stii deja despre cine vorbim, atunci doar apreciaza aceasta relatie. Sfat: incurajeaza-te si revino in joc.

Horoscop 25 septembrie 2022 Fecioara

Stiri de ultima ora, Fecioara – caracterul practic este supraevaluat. Este timpul sa aruncati pe fereastra toate regulile impreuna cu prudenta. Stelele sugereaza ca in aceasta perioada, capacitatea ta de a fi curajos va contribui la cresterea ta. Cand vine vorba de dragoste si romantism, cel mai bine este sa eviti pentru o vreme persoanele inchise emotional. Acum energiile voastre pot intra in rezonanta unele cu altele. Sfat: Fii curajos si profita de sansele care te-au speriat in trecut.

Balanta

Cine a spus ca trebuie sa fii intotdeauna practic, Balanta? Cine a spus ca trebuie sa asculti doar argumentele mintii, si nu inima? Este timpul sa ai incredere in eternul optimist si romanticul fara speranta din tine. Aminteste-ti ca meriti dragostea pe care ai atras-o sau te straduiesti sa o atragi in viata ta. Pregateste-te sa primesti raspuns la toate rugaciunile tale. Sfat: Incepe sa asculti vocea inimii tale, nu doar mintea.

Horoscop 25 septembrie 2022 Scorpion

Daca astepti sa se intample ceva, risti sa nu se intample nimic, Scorpion. Acest capitol al vietii tale se refera la asumarea responsabilitatii, a crede in imposibil. Dorinta ta de a lua inapoi fraiele puterii se va transforma intr-o mare schimbare in bine. Cand vine vorba de dragoste, este posibil sa experimentati mai mult decat doar atractie. Dar ai grija – uneori e bine sa-ti lasi inima acasa. Sfat: Crede in imposibil si risca.

Sagetator

In aceasta zi de toamna va veni o adevarata primavara in sufletul Sagetatorului. Vei intalni pe cineva foarte important si va fi inceputul unei relatii lungi si fericite. Aveti grija sa aruncati bagajele esecurilor din trecut si sa intalniti cu demnitate noul sentiment. Lasati focul pasiunii sa va dea curajul de care aveti nevoie pentru a va indeplini cele mai nebunesti vise.  Sfat: deschide-ti inima.

Capricorn

Dragostea nu este intotdeauna convenabila, Capricorn. Uneori cere sacrificii de la noi. In alte cazuri, prioritizare rigida. Daca simti ca nu esti rasplatit, vorbeste sincer despre asteptarile tale cu partenerul tau. Amintiti-va: totul se poate schimba in bine atat peste noapte, cat si in cateva luni. Si asta e in regula. Ce nu este normal – daca schimbarile nu vin. Sfat: Nu investi intr-o relatie care nu prezinta incredere.

Horoscop iarnă 2022. Zodiile care vor avea o iarnă ca-n poveşti, cu multe săruturi sub vâsc şi cardul plin cu bani
Varsator

Partenerul tau va fi cu tine cand lucrurile merg prost? Puteti face fata celor mai intunecate furtuni impreuna? Astrele va cheama sa gasiti raspunsurile la aceste intrebari in timpul sezonului retrograd. Raspunsurile afirmative vor fi un semn ca esti pe drumul cel bun. Daca nu esti sigur, ar trebui sa te gandesti sa gasesti persoana pe care o meriti, Varsatorul. Sfat: Nu va fie teama sa va asumati riscuri in viata personala.

Horoscop 25 septembrie 2022 Pesti

Orice decizie importanta depinde de tine, Pesti. Nu-i lasa pe altii sa interfereze cu procesul. Si nu-ti lasa capul sa intre in treburile inimii tale. In schimb, fa ceai, aseaza-te si acorda-te la spatiul de intelepciune din sufletul tau. Deciziile corecte le datoram nu numai rationalitatii, ci si intuitiei. Stelele iti amintesc ca perceptia ta este o superputere. Sfat: Ai incredere in intuitia ta astazi.