Horoscop iarnă 2022. Zodiile care vor avea o iarnă ca-n poveşti, cu multe săruturi sub vâsc şi cardul plin cu bani

Sunt patru zodii care vor avea o iarnă de vis, iar toate lucrurile se vor întâmpla exact așa cum vor,  pe toate planurile. Iată cine sunt cu adevărat norocoși în iarna anului 2022!

24 sept. 2022, 09:21
Horoscop iarnă 2022. Zodiile care vor avea o iarnă ca-n poveşti, cu multe săruturi sub vâsc şi cardul plin cu bani

Horoscop iarnă 2022. Iarna vine cu un val de energie incredibila din partea Universului ce ne determina sa facem modificai si schimbari neasteptate. Daca vrem sa traim viata pe care ne-o dorim si la care visam atat de mult, acum este momentul sa preluam fraiele, sa avem incredere in noi si sa ne lasam purtati de intuitie. Inima noastra stie cel mai bine care este drumul pe care trebuie sa mergem. Sufletul ne spune ca suntem pregatiti pentru a face fata provocarilor si a ne implini visurile.

Iarna se apropie cu pași repezi, iar nativii celor 12 zodii au câteva lucruri de aflat despre sezonul rece din acest an. Iată ce zodii sunt protejate de astre și au o iarnă de vis!

Horoscop iarnă 2022 Capricorn

Capricornii au un sezon în rece plin de reușite în ceea ce privește în locul lor de muncă. Pot primi o promovare sau anumite beneficii materiale din partea șefilor. Banii nu sunt o problemă pentru tine în următoarele luni.

Horoscop Cristina Demetrescu. Ce zodie îşi umple buzunarele până la finalul lunii

Vești bune vin și pe plan amoros. Cei care sunt singuri își pot întâlni sufletul pereche în această iarnă!

Horoscop iarnă 2022 Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt fericiți din toate punctele de vedere în iarna anului 2022. Pot primi o aprobare pentru a-și cumpăra o casa și poate chiar o mașină. Achiziții importante, așadar, pentru Scorpion, dar și fonduri suficiente pentru a-și cumpăra tot ce doresc, arată astrele pentru iarna anului 2022.

Horoscop karmic. Datoriile verii 2022 vin din urmă şi prind multe zodii nepregătite

Taur

Iarna anului 2022 pentru Tauri este una de vis! Clipe magice se anunță în sânul familiei, dar și momente de neuitat cu partenerul de viață. Poți să faci o călătorie mai lungă, poate chiar o vacanță de câteva zile undeva departe, într-un loc însorit. Veștile bune vin pentru tine ca pe bandă rulantă, arată astrele.

Horoscop iarnă 2022 Leu

Vei avea parte de o reîntâlnire cu cineva din trecutul tău care îți va da viața peste cap.

Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia care este răsfăţată cu câştiguri băneşti, deşi Mercur retrograd mai încurcă borcanele

Se pot auzi clopote de nuntă pentru unii dintre nativii acestei zodii, care pot să fie ceruți în căsătorie sau să pună chiar ei marea întrebare. În ceea ce privește cariera, poți să începi să cochetezi cu un domeniu de activitate care până acum doar te pasiona. Poți câștiga bani frumoși lucrând ceva ce îți place.