HOROSCOP 26-31 OCTOMBRIE 2020 cu Adrian Bunea. Tranzitul nefavorabil al planetei Venus influenţează toate zodiile în diferite sectoare

HOROSCOP 26-31 OCTOMBRIE 2020. Până la mijlocul lunii noiembrie planeta Venus are un parcurs nefavorabil. Ce sectoare de viaţă sunt influenţate negativ pentru fiecare semn zodiacal, ne spune astrologul România TV, Adrian Bunea, care are şi un sfat: "Nu uitaţi! Soarta omului este mereu în mâinile lui, dar numai dacă dăruieşte oamenilor ce ar vrea să primească de la ei!

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 13:28
HOROSCOP 26-31 OCTOMBRIE 2020 cu Adrian Bunea. Tranzitul nefavorabil al planetei Venus influenţează toate zodiile în diferite sectoare

HOROSCOP 26-31 OCTOMBRIE 2020 Berbec

Poţi fi implicat într-un conflict acasă cu unul din membrii familiei alături de care locuieşti sub acelaşi acoperiş, iar cauza este legată de situaţia ta profesională şi de activitatea din care îţi câştigi existenţa. În cadrul unei întâlniri în afara casei, cu persoane care te apreciază, poţi beneficia de o susţinere sau de un sfat util.

HOROSCOP 26-31 OCTOMBRIE 2020 Taur

Este posibil să primeşti o veste nu prea bună în legătură cu o deplasare turistică planificată în viitor şi principala problemă este legată de sprijinul din partea unor persoane care te puteau ajuta şi care sau nu mai vor sau nu o mai pot face. Mai bine te concentrezi pe activitatea ta profesională sau rezolvi problemele de acasă din familie.

HOROSCOP 26-31 OCTOMBRIE 2020 Gemeni

Din cauză că nu poţi intra în posesia unor sume provenite din închirierea unui imobil sau al unui teren sau a unor bani proveniţi din străinătate, te poţi confrunta cu probleme financiare şi vei avea unele greutăţi în a face faţă cheltuielilor zilnice. Trebuie doar să apelezi la persoane care au încredere în tine şi care te vor ajuta să ieşi din impas.

HOROSCOP 26-31 OCTOMBRIE 2020 Rac

Starea ta de sănătate poate fi afectată de o supărăre care te cuprinde, cauzată de faptul că nu poţi intra în posesia unei sume de bani de care ai mare nevoie pe moment,  poate fi vorba de amânarea aprobării unui credit sau imposibilitatea obţinerii unei sume la care erai îndreptăţit. Partenerul de viaţă îţi poate oferi unele oportunităţi de câştig prin muncă.

HOROSCOP 26-31 OCTOMBRIE 2020 Leu

Te poţi confrunta cu probleme provocate în primul rând de neînţelegeri cu partenerul de viaţă şi în al doilea plan de unele probleme financiare rezultate după unele cheltuieli cam mari sau de pierderea unor opţiuni de câştiguri materiale prin muncă. Poţi obţine un împrumut, trebuie doar să ai o atitudine care inspiră încredere celorlalţi.

HOROSCOP 26-31 OCTOMBRIE 2020 Fecioară

Cu sau fără voia ta poţi fi implicat într-un conflict la locul de muncă, din care s-ar putea să ieşi destul de şifonat, orgoliul sau alte trăsături negative ale personalităţii tale îţi aduc numai pierderi în toate planurile. În schimb partenerul de viaţă te poate calma şi poate veni cu sfaturi utile pentru îndreptarea situaţiei tale profesionale.

HOROSCOP 26-31 OCTOMBRIE 2020 Balanţă

Eşti invidiat sau chiar vorbit de rău din cauză că pui în primul plan distracţia şi plăcerile vieţii în faţa altor probleme de viaţă mai importante. Alt motiv din care poţi fi arătat cu degetul este reprezentat de o faptă nu prea bună făcută de unul dintre copiii tăi şi pentru care tu trebuie să tragi ponoasele. Cel mai bine ai grijă de familie şi de munca ta.

HOROSCOP 26-31 OCTOMBRIE 2020 Scorpion

Dacă te afli în străinătate poţi avea unele probleme cu spaţiul în care locuieşti sau te poţi confrunta cu unele dificultăţi la locul de muncă. În schimb poţi beneficia de susţinere din partea copiilor sau a unor prieteni apropiaţi şi poţi trece mai uşor peste aceste probleme. Indiferent unde te localizezi poţi avea unele greutăţi dacă ai de susţinut examene.

HOROSCOP 26-31 OCTOMBRIE 2020 Săgetător

Te poţi confrunta cu obstacole dacă doreşti să obţii un credit, este posibil să nu fie în regulă documentele necesare sau personalul care poate decide aprobarea împrumutului nu este destul de convins să te ajute. Totuşi un membru mai în vârstă al familiei îţi poate oferi unele oportunităţi de câştig prin muncă.

HOROSCOP 26-31 OCTOMBRIE 2020 Capricorn

Relaţia cu partenerul de viaţă poate trece prin momente mai dificile din cauza unor dezacorduri ce privesc achiziţia sau vânzarea unor bunuri materiale şi dificultăţile finaciare ce pot apărea ulterior. Obţinerea unor bani din alte surse poate aduce linişte în cadrul cuplului şi se evită astfel intrarea în impas financiar.

HOROSCOP 26-31 OCTOMBRIE 2020 Vărsător

Este posibil să plăteşti pentru faptele tale rele din trecut, în primul rând nu vei putea obţine unele sume sau bunuri sub formă de ajutor dacă vei avea nevoie de un astfel de sprijin. În al doilea rând starea ta de sănătate poate fi puţin afectată. Doar partenerul de viaţă este singura persoană care te poate ajuta.

HOROSCOP 26-31 OCTOMBRIE 2020 Peşti

Nu ai deloc o perioadă favorabilă distracţiei, iar în cazul în care pleci înt-o excursie nu vei reuşi să te simţi deloc bine. Partenerul de cuplu reprezintă cumva cauza directă sau indirectă a acestor nereuşite. Totuşi circumstanţe favorabile la locul de muncă şi o stare fizică bună te vor ajuta puţin să te simţi bine şi chiar să te relaxezi.

Acestea sunt previziunile privind  tranzitul afectat al planetei Venus până la mijlocul lunii noiembrie. Adrian Bunea poate fi urmărit pe pagina AdiBun Astrolog