Horoscop 26 aprilie 2016: Cineva încearcă să ţi se bage pe sub piele

Horoscop 26 aprilie 2016. Cele mai importante previziuni astrologice pentru aceasta zi.

25 apr. 2016, 14:10
Horoscop 26 aprilie 2016: Cineva încearcă să ţi se bage pe sub piele

Berbec

Relatia in care ai investit multa energie da semne de evolutie excelenta, ceea ce iti inspira incredere pe viitor. Privesti la omul de langa tine cu admiratie, semn ca apreciezi tot ce face pentru tine si ceea ce inveti permanent din interactiunea cu el. esti si tu foarte devotat acestei relatii, oferi la fel de mult pe cat primesti, pentru ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. E un coechipier de nadejde, un prieten apropiat, un tovaras de lucru echitabil, si nu simti nicio clipa ca doar tu ai duce in spate tot greul, ci dimpotriva: impartiti totul excelent!

Taur

Ai grija cum te folosesti azi de talentul tau de a manipula si de a disimula adevarul, pentru ca cineva e gata sa ia masuri dure daca te prinde cu cioara vopsita. Te pricepi sa invarti cuvintele in asa fel incat sa ascunzi realitatea in spatele lor, dar azi altul stie sa scoata la iveala acest adevar si ai putea avea de suferit. Evita sa pacalesti, sa manipulezi, ba chiar sa faci si o banala gluma cu iz de farsa, pentru ca exista cineva mai presus de tine care poate spune lucrurilor pe nume in defavoarea ta. Cu alte cuvinte: nu minti!

Gemeni

O vorba aruncata in vant intr-un moment nepotrivit sau cu o tinta gresita poate avea efecte dintre cele mai neplacute. Poti cauza cuiva o suferinta sau poti taia tot elanul cu care ai pornit o actiune noua, pentru ca nu ti-ai luat toate masurile de precautie. Te-ai hazardat spre o zona riscanta si deja incep sa se vada efectele alegerii gresite. Nu te aventura in directii periculoase fara sa stii ce te asteapta, pentru ca impulsivitatea de moment, neatentia si neglijența, precum si atractia spre risc pot avea urmari greu de reparat. Nu incalca regulile in gluma, pentru ca tot tu vei plati pretul acestui joc

Rac

Fii foarte atent la persoana care incearca azi sa ti se bage pe sub piele cu linguseli, cu vorbe dulci, cu minciuni frumoase, pentru ca urmareste sa te induca in eroare si sa se foloseasca de tine. Intentiile sale sunt clar negative, dar daca nu ramai realist si nu observi la timp ca ceea ce spune e praf in ochi, i-ai putea pica in plasa. Vrea sa-ti castige increderea si prietenia ca apoi sa extraga de la tine informatia sau sprijinul de care se poate folosi in avantaj propriu.

Citeşte mai multe pe revista Teo