Horoscop 26 aprilie 2021. Alinierea lui Venus cu Mercur aduce satisfacţii majore în plan personal

Incepe o saptamana puternica. Fa-ti timp pentru a aprecia lucrurile frumoase ale vietii. Deoarece Venus cea dulce se aliniaza cu Mercur cel inteligent, ai putea obtine cateva satisfactii de la un hobby.

25 apr. 2021, 23:52
Horoscop 26 aprilie 2021. Alinierea lui Venus cu Mercur aduce satisfacţii majore în plan personal
Horoscop 17 mai 2021

Horoscop 26 aprilie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca te simti mai emotional azi decat de obicei, da vina pe Luna. Nu esti doar super sensibil despre nevoile tale, dar si despre ce se intampla in jurul tau. Astfel, iti e usor sa iei asupra ta emotiile altora, deci e important sa petreci timp cu tine, sa te centrezi si sa te cureti emotional si energetic daca te simti dezechilibrat.

Mai mult, cu Venus in scena, o relatie va juca un rol activ in starea ta de bine, deci incearca sa ramai obiectiv daca ai de-a face cu situatii mai complicate de natura personala.

Horoscop 26 aprilie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca apar sentimente puternice despre situatia ta financiara, este din cauza Lunii ce circula azi in sectorul tau raspunzator de bani. Aceasta influenta iti va activa subiecte ce au legatura cu a cheltui sau cu lipsa de prosperitate. Nu trebuie sa fie ceva negativ totusi.

Citeste si Horoscop Mihai Voropchievici 26 aprilie – 2 mai 2021. Săptămână binecuvântată pentru multe zodii

Daca esti in contact cu recunostinta pentru ceea ce ai, vei tine starile proaste la distanta. De asemenea, daca vizualizezi cum vin banii la tine in viata, vei putea deschide o usa spre oportunitatile financiare. Fii doar atent pentru ca Venus iti poate da un imbold prea mare spre cheltuiala.

Horoscop 26 aprilie 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Focusarea pe sarcini foarte detaliate va fi ceva foarte provocator azi. Luna circul azi prin sectorul tau intelectual si asta inseamna ca esti mai inclinat sa iti exprimi emotiile decat sa iti accesezi abilitatile rationale. Asta nu inseamna ca logica te va lasa balta total dar vei gasi mai mare satisfactie stand conectat cu viata ta emotionala.

Astfel, este o zi buna sa scrii o scrisoare de dragoste, sa te conectezi cu un prieten drag sau sa analizezi un aspect emotional. Poti fi si inspirat sa scrii in jurnal ca sa capeti inspiratie intr-o problema cu care ai de-a face.

Citeste restul zodiilor pe www.sfatulparintilor.ro

Horoscop dragoste 26 aprilie 2021

O zi in care simti cum dragostea iti “topeste” inima si conexiunea cu o persoana speciala devine din ce in ce mai puternica. Incearca sa te ocupi mai mult de aceasta legatatura.

Horoscop dragoste 26 aprilie 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Viata amoroasa se dezvolta armonios. Te simti bine alaturi pe partenerul de cuplu, iti da incredere si siguranta. Nu lasa grijile celorlalti sa-ti strice linistea din caminul conjugal. Problemele lor nu sunt problemele tale.

Daca esti in cautarea jumatatii, poate ca ar trebui sa-ti largesti cercul de cunostinte. Fa-ti prieteni noi si poate ceva romantic se va lega cu unul dintre ei.

Citeste si Horoscop Urania 24-30 aprilie 2021. Luna Plină în Scorpion scoate la iveală adevăruri ascunse, acutizează problemele de sănătate şi intensifică emoţiile.

Horoscop dragoste 26 aprilie 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Relatia de cuplu trece prin momente fabuloase. Va iubiti, va intelegeti, totul este armonios intre voi. Ambii va tratati relatia ca pe o bijuterie pretioasa ce merita intretinuta. Exprima-ti sentimentele si arata-ti aprecierea fata de persoana iubita. Vei vedea si deschiderea din partea ei. Daca esti singur, iesi cu prietenii tai. Poate vei capta atentia cuiva interesant pentru tine.

Horoscop dragoste 26 aprilie 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Adu ce e mai bun din tine la suprafata. Aceasta este o zi in care merita sa te bucuri de un cadru romantic alaturi de partenerul de cuplu. Fii dispus sa petreci o zi frumoasa alaturi de persoana iubita si vei vedea ca poti gasi fericirea si in lucrurile marunte. Daca esti singur, nu-ti fa griji. Circumstantele sunt favorabile gasirii unei perechi potrivite. Succes!

Citeste continuarea pe www.sfatulparintilor.ro