HOROSCOP 26 august-1 septembrie Camelia Pătrăşcanu. Care este cea mai grea zi a săptămânii pentru fiecare zodie

HOROSCOP pentru săptămâna 26 august-1 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii sunt emotivi, Săgetătorii sunt doar cu ochii pe bani

26 aug. 2019, 06:10
HOROSCOP 26 august-1 septembrie Camelia Pătrăşcanu. Care este cea mai grea zi a săptămânii pentru fiecare zodie

HOROSCOP Berbec – Să fie mai discreți. Miercuri și joi au multe de spus. Au succes și rezultate bune.

HOROSCOP Taur – Poartă de grijă unor persoane și e bine să fie mai atenți. Miercuri și joi au discuții, vizite. Lună nouă în zona iubirii. 

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019. Cum stai cu norocul, viciile şi amorul. Previziuni complete

HOROSCOP Gemeni –  Săptămâna sub semnul banilor. Sunt economi, cei care lucrează au rezultate bune. Pot progresa de marți încolo. Miercuri și joi apar oportunități. Vineri se schimbă ceva în familie.

HOROSCOP Rac – Sunt emotivi, sensibili la început de săptămână. Pun accent pe stările lor. Sunt pragmatici miercuri și joi și nu vor să piardă timpul. Pe final de săptămână preferă să petreacă alături de persoane dragi.

HOROSCOP Leu – Discreție la început de săptămână. Își încarcă bateriile, nu sunt ușor de găsit. Zile minunate în restul săptămânii.

HOROSCOP Fecioară – Pun preț pe prietenie. Se lămuresc în legătură cu un prieten. Luni și marți sunt zile de mulțumire de sine. Miercuri și joi lucrează în favoarea altuia. Vineri și sâmbătă ies în evidență în orice context.

Citeşte mai multe aici