Horoscop 26 decembrie 2019. O zodie primeşte veşti deosebit de bune în a doua zi de Crăciun

Horoscop 26 decembrie 2019. O zodie primeşte veşti deosebit de bune în a doua zi de Crăciun. Află ce ţi-au pregătit astrele potrivit horoscopului de joi, 26 decembrie 2019. Veștile sunt cât se poate de bune pentru cei mai mulți dintre nativi în cea de-a doua zi de Crăciun.

25 dec. 2019, 13:57
Horoscop 26 decembrie 2019. O zodie primeşte veşti deosebit de bune în a doua zi de Crăciun

Horoscop 26 decembrie 2019. O zodie primeşte veşti deosebit de bune în a doua zi de Crăciun. 

Săgetător

Orice probleme ar putea apărea, le vei depăși cu siguranță, mai ales cu toți cei dragi alături. Dacă ești născut în zodia Săgetător, nu lăsa neplăcerile din ultima vreme să-ți strice această zi specială. E sărbătoarea Nașterii Domnului, așa că uită de necazuri.

Împărtășește cu membrii familiei tot ce te macină și vei vedea că împreună sunteți o adevărată forță. Nicio problemă nu te poate doborî, atât timp cât ai lângă tine persoane pe care știi că te poți baza oricând.

Berbec
După agitația acestor zile, un răstimp în care să te ocupi de chestiunile sufletești și de a fi alături de cele mai apropiate persoane este bine venit. Fii deschis să vorbești despre sentimentele tale și dispus să treci cu vederea lucruri din trecut, chiar dacă sunt anumite lucruri cu care nu ești de acord. Ceea ce intuiești cam așa este, însă, o doză prea mare de idealism se poate transforma ușor în frustrare.

Horoscop 26 decembrie 2019. O zodie primeşte veşti deosebit de bune în a doua zi de Crăciun. 

Taur
Dacă mai există prieteni care nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor tale, astăzi este un moment potrivit să te împaci cu aceștia. Caută compania celor mai apropiați ție, iar dacă poți, ajută-i pe cei în nevoie, negăsind acum o altă satisfacție sufletească mai mare. Predispoziția de a visa frumos la realizarea planurilor tale, deși în mare parte strategic gândite, ar trebui să fie totuși cumpătată.

Gemeni
Flerul tău financiar nu se dezice în această zi, însă te vei afla provocat să-ți integrezi, atât tendințele idealiste în ceea ce privește evoluția ta în zona socio-profesională, cât și posibile obstacole în relațiile cu partenerii de afaceri. Ziua va fi plină de inspirație artistică, așa că dacă activezi în acest sector, ai ocazia să atragi atenția. Nu ezita și implică-te în activități cu caracter social!

Rac
Aplecarea către activități cu caracter spiritual ar trebui să îți confere o stare de liniște și de evadare din atmosfera cotidiană. Însă, n-ar strica să iei totuși și o mică pauză de la responsabilitățile profesionale, fără a te simți vinovat deloc. Este un răstimp potrivit pentru a sta de vorbă cu partenerul tău de viață, a-i asculta păsurile, dar și a-i oferi susținerea de care poate are acum nevoie.

Horoscop 26 decembrie 2019. O zodie primeşte veşti deosebit de bune în a doua zi de Crăciun. 

Leu
Acceptă oamenii așa cum sunt în realitate, fără a-ți seta așteptări nerealiste. Ai ocazia să fii în contact profund cu sentimentele tale și să lași în urmă anumite angoase. Vei obține un stil de viață mai armonios!

Fecioară
Chiar dacă astăzi poate nu te poți concentra asupra tuturor responsabilităților familiale, ai totuși parte de o atmosferă armonioasă atât în relația cu partenerul de viață, cât și cu copiii, simțindu-le cu ușurință stările interioare și fiind atent la nevoile acestora. Și, oricare ar fi realitatea, trebuie să vezi doar părțile bune și fii mai puțin exigent cu cei dragi.

Balanță
Este o zi potrivită pentru a acorda atenție atât necesităților fizice, dar mai ales celor sufletești, pentru atingerea cu ușurință a stării de bine. Singur sau și mai bine, alături de cei din familie, ar fi indicat să-ți faci un program care să includă o muzică relaxantă, sau meditația în vecinătatea unei ape. Nu te complica cu activități de rutină sau legate de serviciu decât dacă acestea au o temă creativ-artistică.

Horoscop 26 decembrie 2019. O zodie primeşte veşti deosebit de bune în a doua zi de Crăciun. 

Scorpion
O oarecare lipsă de realism planează asupra acțiunilor speculative financiare și nu sunt excluse anumite frustrări. Totuși, idealismul romantic este cel care te poate ispiti cu cele mai neverosimile scenarii. Indicat ar fi să nu iei astăzi nimic în serios și să te relaxezi în compania plăcută a copiilor sau a unor rude apropiate. Și, fiindcă simțul artistic este potențat, ai putea să-l exprimi cu mare ușurință.

Săgetător
Oricât de înnegurate ți-ar putea fi uneori gândurile, nu uita că în sânul familiei este locul ideal unde poți găsi echilibru și susținere emoțională. Ai ocazia să realizezi că cei dragi reprezintă adevărata valoare din viața ta, așa că ar fi ideal să petreci cât mai mult timp împreună cu ei. Fii acolo să-i asculți, să-i ajuți și poate să-i ierți. Acum, mai mult ca oricând, îți va fi mai ușor să te împaci cu trecutul.

Capricorn
Întâlnirea cu rudele apropiate poate fi astăzi un moment plin de emoție dar și un bun motiv pentru a trece mai ușor peste anumite angoase sau sentimente de neîncredere. Nu te feri să-ți arăți latura ta plină de sensibilitate și compasiune, oferind un sfat bun sau o vorbă de alinare celor din jur. Este indicat să nu-ți încarci programul cu prea multe activități, ci doar cu cele ce sunt pe placul sufletului tău.

Horoscop 26 decembrie 2019. O zodie primeşte veşti deosebit de bune în a doua zi de Crăciun. 

Vărsător
Este posibil ca astăzi să ai o imagine cel puțin deformată, pe alocuri negativistă, atât asupra propriilor resurse interioare, cât și asupra materializării unor planuri de viitor. Cum de obicei știi să-ți accesezi cu ușurință abilitățile intuitive, atâta timp cât nu ai vise de-a dreptul utopice, poți găsi în final soluțiile potrivite. Ai grijă la cât cheltuiești, fiindcă vei dori să ajuți pe toată lumea din jur.

Pești
Natura ta senzitivă, empatică se poate observa astăzi cu ușurință, fiind cel mai ușor de impresionat de către cei aflați în nevoie, dar și primul care oferă ajutor. Atâta timp cât nu există chestiuni presante la serviciu sau alte treburi importante, o zi în care să evadezi în propriile tale tărâmuri imaginative, este tot ce ai nevoie. Însă, nu te aștepta ca oamenii sau planurile tale să rămână perfecte în momentul revenirii la realitate.

Horoscop 26 decembrie 2019. O zodie primeşte veşti deosebit de bune în a doua zi de Crăciun.