HOROSCOP 26 IULIE. Se anunţă tensiuni şi evenimente neprevăzute. Atenţie la relaţia cu şefii

HOROSCOP 26 IULIE. Opozitia dintre planeta Neptun si Luna favorizeaza romantismul si sensibilitatea, dar poate induce confuzie in gandire si o diminuare a simtului practic. Este recomandabil sa ne ocupam mai mult de chestiunile sufletesti decat de cele materiale, iar deciziile importante ar trebui amanate. Se anunţă tensiuni şi evenimente neprevăzute.

RomaniaTV.net
25 iul. 2017, 17:53
HOROSCOP 26 IULIE. Se anunţă tensiuni şi evenimente neprevăzute. Atenţie la relaţia cu şefii

HOROSCOP 26 IULIE BERBEC. S-ar putea să vă ieşiţi din fire din cauza unui partener de afaceri. Faptul că aveţi păreri diferite nu trebuie să vă împiedice să analizaţi situaţia cu luciditate şi luaţi o decizie de comun acord.

HOROSCOP 26 IULIE TAUR. Intervin evenimente neprevăzute, care vă obligă să vă schimbaţi planurile. Nu vă faceţi iluzii cu privire la o afacere ce pare promiţătoare la prima vedere!

HOROSCOP 26 IULIE GEMENI. Vă irită faptul că aveţi probleme la locul de muncă şi că nimeni nu se gândeşte să vă ofere o mână de ajutor.

HOROSCOP 26 IULIE RAC. Nu vă înţelegeţi prea bine cu şeful direct, fiţi prudent. Sunt slabe speranţe să aveţi câştig de cauză. Fiţi mai atent cu partenerul de viaţă!

HOROSCOP 26 IULIE LEU. Sunteţi bucuros să aflaţi că vi se confirmă, în sfârşit, faptul că urmează să plecaţi într-o călătorie de afaceri. S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie deloc încântat.

HOROSCOP 26 IULIE FECIOARĂ. Vă merge foarte bine, dar după-amiază s-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că aţi cheltuit prea mult sau că aţi întârziat.

HOROSCOP 26 IULIE BALANŢĂ. S-ar putea să vă treziţi în mijlocul unui scandal, iscat din cauza bârfelor unei colege. Încercaţi să vă calmaţi! Nu puteţi lămuri situaţia, dacă sunteţi nervos.

HOROSCOP 26 IULIE SCORPION. Evitaţi deplasările cu maşina. Există riscul să faceţi un accident. Dacă nu aveţi încotro, fiţi foarte prudent! Ar fi bine să ascultaţi sfaturile unei rude mai în vârstă.

HOROSCOP 26 IULIE SĂGETĂTOR. Reuşiţi să demaraţi o afacere. Pentru ca succesul să fie deplin, temperaţi-vă tendinţa de a critica pe toată lumea.

HOROSCOP 26 IULIE CAPRICORN. Este posibil să vă supăraţi pe un prieten pentru că nu vă dă un împrumut, aşa cum a promis. Ar fi bine să aveţi mai multă răbdare şi să fiţi mai înţelegător.

HOROSCOP 26 IULIE VĂRSĂTOR. Pe plan profesional, culegeţi roadele eforturilor din ultima vreme. Doriţi să vă afirmaţi şi în societate, dar atmosfera tensionată din jur nu vă este favorabilă.

HOROSCOP 26 IULIE PEŞTI. Este posibil să aveţi o dispută cu şefii şi, din cauza aceasta, să nu mai plecaţi într-o delegaţie. Nu este exclus să vă certaţi şi cu un coleg. Vă irită lipsa banilor, iar oboseala acumulată vă face şi mai irascibil.