Horoscop 26 iunie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

RomaniaTV.net şi Revista TEO îţi prezintă horoscopul zilei de vineri, 26 iunie 2015.

RomaniaTV.net
25 iun. 2015, 10:24
Horoscop 26 iunie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Berbec

Nu te poate opri nimeni si nimic din elan, deoarece tu vezi in orice eveniment o provocare prin care iti pui si mai bine in valoare calitatile. La energia de care dai dovada, la ambitia care te insoteste si la dorinta ta de a te remarca – pentru ca ai cu ce! – rezultatele nu pot fi decat exceptionale. Cu cat atitudinea ta e mai tonica si mai pozitiva in fata oricarui moment cu care te confrunti, cu atat lucrurile vor evolua din ce in ce mai bine spre un scop pe care ti l-ai propus, e bine sa iti mentii acest tonus ridicat pe tot parcursul demersurilor tale, fara a te lasa invins de vreo piedica. Si acestea au rolul lor!

Taur

Nu te astepta ca toata lumea sa te sustina in marele pas pe care esti gata sa-l faci, pentru ca unii sunt suspiciosi sau tematori din fire si nu au curajul tau de a porni la acest drum complicat. Tu detii toate resursele necesare pentru un succes deplin, doar anturajul e cel care te mai poate trage inapoi, pentru ca vede numai piedici sau riscuri la tot pasul. Nu-ti compara puterile cu ale celor care iti poarta de grija, motivat sau nu. Anturajul nu e cel mai potrivit pentru telurile tale actuale, deoarece unii spun mereu ca nu se poate, ca nu ajungi astfel nicaieri, ca sacrificiile sunt prea mari. Nu-i asculta, tu mergi pe calea ta cu fermitate, pentru ca fiecare e aici cu norocul lui!

Gemeni

Te uiti in jurul tau si vezi ca e cam gol pe langa tine, incat ai fi tentat sa spui ca nu ai pe cine te baza. Gresit: esti singur pentru ca esti cu o suta de metri inaintea celorlalti care alerga in spatele tau. Bucura-te de aceasta solitudine – seamana cu singuratatea alergatorului de cursa lunga – pentru ca, neavand pe nimeni alaturi de tine, e semn ca tu esti in fruntea plutonului, ca esti cel mai aproape de finish, si deci nu ai motive sa te temi de concurenta care e atat de departe in urma. Tu esti liderul, deschizatorul de drumuri, capitanul de echipa, si, prin exemplu personal, le arati ce inseamna sa fii primul!

Rac

Daca ceva nu a mers bine in ultima vreme, ar trebui sa nu mai dai vina pe altii, ci sa te privesti cu obiectivitate in oglinda, pentru ca problema s-ar putea sa fie la tine. Cum ai incurcat tu lucrurile, tot asa poti sa le si descurci, dar e nevoie de un dram de luciditate din partea ta pentru a vedea lucrurile limpede. Cat timp esti prins in propriile ite incalcite, e greu de crezut ca poti face ordine, de aceea e nevoie de o mai buna organizare, de claritate mentala, de putina detasare de atatea maruntisuri care nu te lasa sa vezi lucrurile corect. Fa curat in mintea si apoi ia masurile necesare pentru a indrepta situatia.

Leu

E vanzoleala mare in jurul tau si dai peste oameni si mai nervosi care agita si mai mult spiritele. Nu poti ramane impasibil la starea de tensiune care se creeaza si e absolut normal sa te enervezi si tu odata in plus cand toata lumea din jur face taraboi. A incerca sa aplanezi tensiunile e absolut inutil, ca atare canalizeaza energia in exces spre un domeniu care chiar are nevoie de violenta, ambitie, impulsivitate, autoritate. Folosite cu cap, acestea pot deveni calitati si pot genera rezultate demne de lauda, nu doar nervi si conflicte.

Fecioara

Esti pus in fata unei decizii si nu stii cui sa dai prioritate: ratiunii sau sentimentelor? Ambele au ceva de spus in problema de fata, dar se pare ca vei asculta doar ce-ti transmite mintea. Ai de ales intre ce e bine sa faci, moralmente vorbind, si ce ti-ar placea tie sa faci. Emotia trece pe un plan secund, spre regretul tau ca trebuie sa-ti sacrifici sau inabusi din nou dorintele cele mai puternice, dar de data aceasta consideri ca inima ar putea face o greseala, spre deosebire de logica si ratiunea puse in joc ce te vor ajuta sa extragi concluzia cea mai inteleapta.

Citeste mai mult in Revista TEO