Horoscop 26 Mai 2015: Leii se pot confrunta cu unele probleme

Horoscop MARȚI 26 Mai 2015. Zodia Leu se poate confrunta cu unele avarii minore, iar Berbecii se pot bucura de evenimente recente, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
25 mai 2015, 11:41
Horoscop 26 Mai 2015: Leii se pot confrunta cu unele probleme

Horoscop Berbec 26 Mai 2015

Este posibil să vă simțiți invadat de un mare sentiment de bucurie și împlinire, determinat de evenimentele recente de bun augur. Oricum nu lăsați euforia dvs să vă împingă să pierdeți bani sau să luați decizii impulsive. În dragoste, sunteți extrem de pasionat cu persoana iubită.

Citeşte şi HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Lunile de vară îi vor propulsa pe cei ambiţioşi VIDEO

Horoscop Taur 26 Mai 2015

Sunteți încântat de noile proiecte, dar țineți minte că trebuie să acționați în mod rezonabil și în funcție de posibilitățile care le aveți la îndemână acum. În dragoste, ați putea atinge o etapă importantă în relația dvs.
 
Horoscop Gemeni 26 Mai 2015

Sunteți o persoană de valoare pentru cei cărora le împărtășiți activitățile și vă însoțesc în proiectele dvs, dar trebuie să învățați să luați mai mult în considerare opiniile celor din jur. În iubire, ați putea simți neîncredere nejustificată a persoanei de lângă dvs.
 
Horoscop Rac 26 Mai 2015

Evaluați corect experiențele dvs mai ales pe cele care vă permit să dobândiți mai multă înțelepciune ce va fi foarte utilă în toate aspectele legate de existența dvs. În iubire, apare ceva ce intensifică pasiunea și dorință în viața de cuplu.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.