Horoscop 26 mai 2015, marţi. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

Zi de marti plina de schimbari de toate felurile pentru majoritatea nativilor zodiacului. Pe plan amoros unii dintre ei au parte de momente de tensiune care vor duce in cele din urma la rezolutii nu foarte placute.

RomaniaTV.net
26 mai 2015, 05:45
Horoscop 26 mai 2015, marţi. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

BERBEC – horoscop 26 mai 2015, marti

Zi de marti destul de agitata pentru nativii din Berbec, avand in vedere ca incearca din rasputeri sa isi convinga persoana iubita ca sunt nevinovati si ca au fost mereu fideli. Spre seara ar putea avea parte de o surpriza neplacuta din punct de vedere amoros.

TAUR – horoscop 26 mai 2015, marti

Taurii isi dau seama marti ca ar cam fi cazul sa faca o serie de schimbari pe plan profesional. Nu de alta, dar deja au ajuns a limita rabdarii in ceea ce priveste incompetenta celor alaturi de care lucreaza. Ar trebui sa nu se gandeasca de doua ori si efectiv sa actioneze in acest sens.

Citeşte şi Horoscopul lunii iunie 2015: Află previziunile pentru zodia ta

GEMENI – horoscop 26 mai 2015, marti

Zi minunata de marti pentru Gemeni, care reusesc sa duca la bun sfarsit un plan pe care l-au pus la cale cu ceva vreme in urma. Deja incep sa se organizeze pentru un eveniment de maxima importanta pentru ei, pe care abia il asteapta si care va avea loc in toamna.

RAC – horoscop 26 mai 2015, marti

Racii au parte de o zi de marti linistita, fara niciun fel de evenimente majore nici la locul de munca nici in sanul familiei. Vor reusi sa isi incarce bateriile dupa o perioada lunga in care s-au cam epuizat.

LEU – horoscop 26 mai 2015, marti

Leii au si ei o zi de marti destul de linistita, pe care o petrec in compania persoanei iubite. Nativii acestei zodii reusesc sa isi puna in aplicare un plan ce le va aduce satisfactii financiare in viitorul apropiat.

Vezi şi HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Lunile de vară îi vor propulsa pe cei ambiţioşi VIDEO

FECIOARA – horoscop 26 mai 2015, marti

Fecioarele pe de alta parte se agita destul de mult marti din cauza unor probleme ce apar la locul de munca. Nativii acestei zodii vor face tot posibilul pentru a-si multumi sefii, insa acest lucru pare sa treaca neobservat. De aceea vor avea o zi destul de nelinistita.

Continuarea pe Lyla.ro.