HOROSCOP 26 NOIEMBRIE 2014: Cum te afectează conjuncţia Saturn – Mercur

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE 2014: RomaniaTV.net vă prezintă previziunile zilei pentru fiecare zodie, conform  eastrolog.ro.

25 nov. 2014, 15:59
HOROSCOP 26 NOIEMBRIE 2014: Cum te afectează conjuncţia Saturn – Mercur

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE 2014

HOROSCOP 26 noiembrie 2014 Berbec : Dimineata castigati nesperat de bine intr-o afacere. S-ar putea sa vi se propuna o colaborare. Va sfatuim sa refuzati, pentru ca partenerul de viata ar putea sa va reproseze ca neglijati familia. Spre seara, va simtiti bine alaturi de prieteni.

HOROSCOP 26 noiembrie 2014 Taur : Pot sa apara schimbari importante pe plan profesional si social. La serviciu, iesiti in evidenta cu idei apreciate de sefii si colegi. Dupa-amiaza este posibil sa mergeti impreuna cu prietenii la o petrecere. Va recomandam sa fiti cumpatat, ca sa nu aveti probleme de sanatate. Fiti mai atent la relatiile sentimentale!

HOROSCOP 26 noiembrie 2014 Gemeni: Sunteti intr-o forma intelectuala foarte buna, care va influenteaza favorabil relatiile cu cei din jur. Puteti avea succes in toate activitatile legate de familie si in afaceri. Va sfatuim sa va stabiliti clar prioritatile, ca sa nu pierdeti vremea. Ascultati si parerile persoanei iubite!

HOROSCOP 26 noiembrie 2014 Rac: Dupa o perioada mai dificila pe plan financiar si sentimental, astazi aveti un succes nesperat. Climatul general va este favorabil. Nu va sustineti opiniile cu prea multa insistenta, pentru ca riscati sa va dezamagiti prietenii! In cursul serii, sunteti anuntat ca urmeaza sa plecati intr-o delegatie.

HOROSCOP 26 noiembrie 2014 Leu: Pe plan social si material aveti un succes neasteptat. Va recomandam sa profitati de sansele care va ies astazi in cale, dar sa va aveti rabdare si sa nu fortati norocul. Dupa-amiaza este posibil sa plecati intr-o calatorie neprevazuta. Este o deplasare in interes personal, din care va puteti intoarce cu beneficii materiale substantiale. Aveti grija de bagaje!

HOROSCOP 26 noiembrie 2014 Fecioară: S-ar putea sa apara schimbari interesante, de natura sa va aduca multe satisfactii. Sociabilitatea si forma intelectuala in care va aflati va favorizeaza succesul pe plan social si profesional. Dupa-amiaza trebuie sa luati o decizie importanta in privinta relatiilor sentimentale. Ascultati-va intuitia!

HOROSCOP 26 noiembrie 2014 Balanţa: Se pare ca azi va reusesc toate si sunteti tentat sa credeti ca nimic nu va poate sta in cale. Aveti ocazia sa obtineti castiguri nesperate. Relatiile cu persoana iubita sunt excelente. Va sfatuim sa nu refuzati ajutorul unui prieten apropiat. Evitati discutiile in contradictoriu cu o persoana mai in varsta!

HOROSCOP 26 noiembrie 2014 Scorpion : Dimineata intervin evenimente neasteptate, care va dau programul peste cap. Este posibil sa va vina in vizita musafiri din alta localitate. Va sfatuim sa va pastrati calmul. O persoana mai in varsta din familie va ajuta cu sfaturi sa demarati o afacere.

HOROSCOP 26 noiembrie 2014 Săgetător: Daca vi se propune o colaborare, va sfatuim sa nu refuzati, pentru ca puteti sa castigati bine. Va puteti ocupa de afaceri, intrucat aveti sanse sa aduceti venituri suplimentare la bugetul familiei. Va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata. Nu neglijati odihna!

HOROSCOP 26 noiembrie 2014 Capricorn : Dimineata sunteti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute, dar cu folos, care vor fi apreciate de familie. S-ar putea ca dupa-amiaza sa va schimbati programul si sa va ocupati de problemele unei persoane mai in varsta din familie. Va sfatuim sa va stabiliti clar prioritatile, ca sa faceti fata tuturor problemelor.

HOROSCOP 26 noiembrie 2014 Vărsător : Aveti succes la o intalnire cu persoane importante. Cei din jur va apreciaza ideile. Este o zi buna pentru a va consolida relatiile si pentru a va face noi prieteni. Va sfatuim sa va organizati programul cu multa atentie. Tineti seama si de parerile celor din jur!

HOROSCOP 26 noiembrie 2014 Peşti: Este posibil sa vi se propuna un nou loc de munca sau sa intrati intr-o afacere. Va sfatuim sa analizati cu atentie toate avantajele si dezavantajele, inainte de a lua o decizie. Ar fi bine sa cereti sfaturi unei persoane cu experienta si sa va consultati cu partenerul de viata. Daca aveti de luat o decizie pentru camin, va puteti baza pe intuitie.