HOROSCOP 27 august 2023: Fierbintele Marte în liniștita Balanță 2023. SCHIMBĂRI de macaz pentru ZODII. Cui surâde NOROCUL

Zi importantă pentru iubitorii de astrologie. Planeta acțiunii, fiorosul Marte, se mută în liniștita Balanță. De altfel, până pe 11 octombrie, războinicul Marte va fi cel mai calm. Energia sa va binecuvânta Balanța cu creativitate și curaj pentru a-ți urma visurile. Iată ce schimbări de macaz vor avea zodiile și cui îi va surâde norocul grație mutării agresivului Marte în suava Balanță.

26 aug. 2023, 17:24
HOROSCOP 27 august 2023: Fierbintele Marte în liniștita Balanță 2023. SCHIMBĂRI de macaz pentru ZODII. Cui surâde NOROCUL

HOROSCOP 27 august 2023: BERBEC
Ce se întâmplă când planeta ta conducătoare decide să ia o pauză, în Balanță? Aduce acest tranzit planetar noi posibilități pentru tine? Ei bine, dragă Berbec, se spune că pentru tine cariera sau afacerile strălucesc odată cu mutarea lui Marte în Balanță. Dar unele zig-zaguri din viața personală vin ca o adevărată întorsătură. Drept urmare, viața ta de cuplu poate trece prin unele suișuri și coborâșuri.

HOROSCOP 27 august 2023: TAUR
Există o mulțime de lucruri pentru care acest semn de Pământ trebuie să le facă în timpul acestui tranzit Marte în Balanță 2023. O schimbare a locului de muncă sau a responsabilităților este un potential exemplu. Mai mult, influența lui Marte în Balanță te poate face mai puțin înfometat de putere și ar putea aparea probleme cu colegii de echipă. Deci, este nevoie să fii prieten cu echipa și să colaborezi în această perioadă pentru a evita orice stres inutil.

HOROSCOP 27 august 2023: GEMENI
Natura ta sociabillă, dragă Gemeni, te va face popular printre semenii tăi în timpul acestui tranzit al lui Marte în Balanță 2023. Nu numai că vei face noi conexiuni, dar vei impresiona și necunoscuții cu farmecul lor. Cu toate acestea, nehotărârea ta caracteristică te poate tulbura și te poate împiedica să iei decizii corecte. Nativii implicați în domeniul sportiv pot avea șansa de a străluci printre alții și de a avea succes.

Horoscop Pavel Globa: Zodia care va primi „un sărut” din partea Universului la final de august şi cele 3 semne care au o lună septembrie de vis
HOROSCOP 27 august 2023: RAC
Tranziția lui Marte în Balanță îți oferă șansa de a-ți extinde proprietățile. Aceasta înseamnă că achiziționarea unei noi proprietăți sau vehicule se poate dovedi a fi extrem de norocoasă pentru tine. Pot apărea schimbări pozitive și la locul de muncă. Toate problemele tale cu angajatorii tăi pot dispărea în timpul lui Marte în Balanță.

Două zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap! Mihai Voropchievici dezvăluie cum intervine divinitatea: „Sunteți pe calea acea bună”

HOROSCOP 27 august 2023: LEU
Atitudinea neînfricată a Leului și curajul lui Marte formează o combinație explozivă și prezintă o perioadă de îndrăzneală. Mai mult, Marte în Balanță te poate împinge să transformi toate fanteziile tale aventuroase în realitate și să creezi niște amintiri de lungă durată. Perioada în care Marte face o pauză în Balanță pare să te facă dornic să conduci oameni, fie că e acasă, fie la serviciu. Amintește-ți, această perioadă îți cere să rămâi cu picioarele pe pământ.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.