Horoscop Pavel Globa: Zodia care va primi „un sărut” din partea Universului la final de august şi cele 3 semne care au o lună septembrie de vis

Celebrul astrolog, scriitor și publicist Pavel Globa a prezis începutul unei noi vieți minunate la sfârșitul lunii august pentru o zodie, dar toamna se culeg roadele fericirii pentru alte trei.

25 aug. 2023, 21:22
Horoscop Pavel Globa: Zodia care va primi „un sărut” din partea Universului la final de august şi cele 3 semne care au o lună septembrie de vis

Horoscop Pavel Globa august-septembrie. Norocul la sfârșitul verii va fi de partea unui singur  semn zodiacal. Astrologul Pavel Globa îi promite multe evenimente bune până la prima zi de toamnă.

Taurul se va confrunta direct cu un noroc nebun. La sfârșitul verii, reprezentanții acestui semn special îi vor conecta pe toată lumea la angrenajul lor. Ultimele zile ale lunii august vor însemna o perioadă magică pentru ei. Taurul va primi un „sărut” din partea Universului.

În același timp, stelele vor fi favorabile Taurului până la sfârșitul toamnei. Oamenii invidioși, vor înnebuni pur și simplu, urmărindu-ți cu nervozitate succesul de pe margine, promite Globa. El subliniază că principalul succes se va referi la sfera finanțelor și a carierei – Taurul așteaptă o promovare, o creștere a salariului, precum și popularitatea în rândul colegilor și cunoscuților, prezice astrologul, potrivit portalului prochepetsk.ru .

Horoscop Pavel Globa. Pe de altă parte,  Voropchievici al Estului a numit trei semne ale zodiacului, ai căror reprezentanți așteaptă noroc și fericire în săptămânile următoare.

Horoscop septembrie. Cele mai norocoase zodii, cine va da lovitura la început de toamnă

Este un moment bun pentru Gemeni să plece într-o mică excursie în familie. Călătoria vă va oferi noi emoții de neuitat, vă va întări relația cu familia și vă va da putere de muncă.

Capricornii dobândesc acum  în mod activ noi cunoștințe. Nu este o întâmplare: în viitorul apropiat va trebui să le demonstrați. Poate că o promovare este chiar după colț.

Peștii vor fi foarte norocoși – în cele din urmă vor putea găsi un limbaj comun cu cei cu care nu puteau fi de acord înainte. De exemplu, cu parteneri de afaceri. Lucrurile vor merge în sus din septembrie.

Trei zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap, noroc cu carul în prima lună a toamnei! Cum li se schimbă destinul în septembrie

Horoscop Pavel Globa despre zodii în funcţie de semnul fiecăreia:

Dragoste

. Reprezentanții semnului de apă sunt blocați în trecut: relația actuală îi trage la fund. La sfârșitul lunii august, stelele îi vor da lui Rybka puterea de a scăpa de un partener împovărător și de a respira adânc.

Cariera si banii. Peștele va decola! Un val de forță le va permite să își asume mai multe sarcini de lucru, ca urmare, își vor îmbunătăți finanțele.
Sănătate.  Iarna și primăvara, Peştii au avut o perioadă grea: erau vizitatori frecventi la medici și spitale. Totuși, la sfârșitul lunii august situația se va schimba radical, odată cu ultima lună de vară, atât sănătatea fizică, cât și cea psihică se vor îmbunătăți.

Pavel Globa (rusă Павел Глоба) (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El a participat la Moscova la o conferință a astrologilor, șamanilor și parapsihologilor. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începe în 2014, în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci din acel an[ sau la cinci zile după încheierea lor. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemena, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.