HOROSCOP 27 august. Ce ţi-au pregătit astrele la început de săptămână

HOROSCOP 27 august. Astrele au rezervat surprize pentru unii nativi la început de săptămână. Nu e ziua cea mai potrivită pentru decizii importante.

RomaniaTV.net
26 aug. 2018, 14:49
HOROSCOP 27 august. Ce ţi-au pregătit astrele la început de săptămână

BERBEC. In prima parte a zilei, o incurcatura financiara v-ar putea determina sa amanati o calatorie in interes personal, ceea ce ar putea conduce la tensionarea relatiei cu partenerul de viata.

Este posibil ca un membru mai tanar al familiei sa se confrunte cu probleme minore de sanatate. Ati face bine sa luati masurile care se cuvin, dar nu se intrevad motive serioase de ingrijorare.

TAUR. Este posibil sa resimtiti o stare de indispozitie care va face sa fiti mai putin comunicativ, cu riscul sa tensionati relatia cu persoana iubita.

Aveti mari sanse de reusita in activitati casnice: curatenie, reparatii, mutarea mobilei etc.

GEMENI. Se pare ca aveti nevoie de mai multa relaxare si puneti la cale intalniri cu prietenii, dar aveti tendinta sa petreceti prea putin timp cu partenerul de viata si cu familia.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa va organizati timpul in asa fel incat sa nu ii neglijati pe cei dragi.

In contextul astral de azi este recomandat sa va temperati nervozitatea.

RAC. Este posibil sa aveti o discutie aprinsa cu partenerul de viata, iar starea de nervozitate va poate afecta si relatiile sociale. Eastrolog.ro va recomanda sa va exprimati cat mai limpede si sa nu evitati dialogul.

In a doua parte a zilei ar fi bine sa va temperati orgoliul si sa fiti mai flexibil.

Sfaturile unei persoane apropiate se pot dovedi foarte utile pentru aplanarea tensiunilor din familie.

LEU. Este posibil sa aveti un conflict cu o persoana mai in varsta din familie. Tensiunile se pot aplana usor, cu tact si cu o vorba buna.

Recomandarea eastrolog.ro pentru azi este sa va cantariti cu atentie afirmatiile, mai ales ca astazi sunteti mai comunicativ decat de obicei.

Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti o veste buna in legatura cu un proiect profesional sau cu o afacere.

FECIOARĂ. La locul de munca sau in afaceri este posibil sa va confruntati cu diverse dificultati sau neintelegeri si sa fiti nevoit sa munciti peste program.

Daca va ganditi sa renuntati la o activitate planificata in familie, va sfatuim sa nu luati nicio decizie fara sa va consultati cu partenerul de viata.

Aveti nevoie de mai multa relaxare.

BALANŢĂ. In prima parte a zilei s-ar putea sa va iesiti din fire si sa va certati cu o persoana apropiata din cauza banilor. Merita sa faceti un efort si sa va pastrati calmul.

Evitati activitatile care necesita capacitate de concentrare si sa amanati deciziile importante in plan profesional sau in afaceri.

N-ar strica sa va odihniti mai mult.

SCORPION. In prima parte a zilei este posibil sa fiti indispus din cauza ca aveti dificultati de concentrare. Amanati deciziile importante.

Ar fi bine sa acordati mai mult timp odihnei si relaxarii, mai ales prin activitati in aer liber.

Spre seara este posibil sa va intalniti cu o persoana apropiata cu care nu v-ati vazut de mult timp.

SĂGETĂTOR. Este posibil sa va simtiti obosit si sa deveniti necomunicativ, cu riscul sa tensionati relatiile cu cei din jur.

Chiar daca sunteti indispus, ar fi bine sa acordati mai multa atentie partenerului de viata si sa nu refuzati dialogul.

In a doua parte a zilei, o persoana apropiata v-ar putea sugera o idee excelenta peentru activitatea profesionala sau pentru afaceri.

CAPRICORN. Azi ati putea avea tendinta de a deveni impulsiv. Ar fi bine sa va cantariti bine fiecare afirmatie, atat in plan profesional cat si in relatia cu persoana iubita.

Sfatul eastrolog.ro pentru azi este sa amanati deciziile in ceea ce priveste investitiile si sa evitati calatoriile in interes personal.

Ca sa puteti face fata acestei perioade agitate in plan profesional, ar fi bine sa nu neglijati odihna.

VARSATOR. In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti indispus si sa nu va purtati corect cu persoana iubita. Exista riscul sa provocati o cearta. Amanati deciziile importante in plan profesional si intalnirile cu prietenii.

Spre seara este posibil ca o ruda mai in varsta sa va solicite sfatul sau ajutorul intr-o problema de sanatate.

PEŞTI. S-ar putea sa aflati ca in scurt timp va trebui sa faceti o calatorie in interes profesional sau de afaceri, spre nemultumirea partenerului de viata. Pastrati-va calmul, chiar daca sunteti indispus.

Astazi nu este indicat sa luati decizii in ceea ce priveste investitiile sau cumpararea unor obiecte de valoare.