HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2017: Gata cu petrecerile, ce necazuri vin în a treia zi de Crăciun

Horoscopul zilei de 27 decembrie 2017 aduce vești plăcute și neplăcute pentru zodii!

26 dec. 2017, 16:40
HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2017: Gata cu petrecerile, ce necazuri vin în a treia zi de Crăciun

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2017 BERBEC 
Ziua vine cu vești în ceea ce privește cariera. Simțiți că se apropie momentul în care veți putea demonstra că sunteți pregătiți profesional și că meritați poziția care vi se oferă. 

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2017 TAUR 
Persoana iubită este copleșită de atenția pe care o primește din partea voastră. Totuși ar fi cazul să va îndreptați atenția și către alte aspecte din viața voastră pentru că există riscul să pierdeți lucruri importante. 

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2017 GEMENI 
Nevoia de independență devine din ce în ce mai evidența în ceea ce vă privește. Ziua va începe cu o veste menită să va ajute în această direcție. 

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2017 RAC 
Vă aflați într-o situație în care nu mulți și-ar dori să fie. Sunteți persoană de mijloc într-un conflict, dar cu răbdare și o minte deschisă veți trece peste această problemă. 

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2017 LEU 
Sunteți absolut convinși că dacă primiți o sumă de bani, va merge bine toată săptămâna. Așa că astăzi toate acțiunile voastre vor ajută la rotunjirea veniturilor. 

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2017 FECIOARĂ 
Este o zi în care romantismul pune stăpânire pe voi. Totul pare mai frumos și mai ușor în doi și veți avea grijă să îi arătați asta și partenerului. 

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2017 BALANȚA 
Viața socială se află într-un punct interesant. Acest început de săptămâna vă aduce persoane noi care vor jucă un rol important în viața voastră. 

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2017 SCORPION 
Vă crește foarte mult popularitatea în rândul persoanelor de sex opus. O să primiți o mulțime de complimente și vă veți simți cei mai importanți din cercul de cunoscuți. 

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2017 SĂGETĂTOR 
O să aveți parte de o zi excelentă din toate punctele de vedere. Veștile bune încep să apară de dimineață și sunteți mereu cu zâmbetul pe buze. 

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2017 CAPRICORN 
Sunteți foarte fericiți datorită a ceva ce are legătură cu viață sentimentală. Nu vreți să îi anunțați pe cei din jur, însă vor observa zâmbetul de pe fața voastră. 

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2017 VĂRSĂTOR 
Urmează o întâlnire pe care ați cam amânat-o în ultima vreme. Acum nu mai scăpați. Până la urmă o să vedeți că vă veți distra. 

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2017 PEȘTI 
Se anunță o zi foarte activă din toate punctele de vedere, mai ales la locul de muncă. S-au adunat multe chestiuni și trebuie rezolvate cât mai repede, unele fiind chiar urgente.