Horoscop 27 februarie 2016: Ce v-au rezervat astrele sâmbătă

Horoscop 27 februarie 2016: Vezi ce iti rezerva astrele pentru prima zi de weekend. 

26 feb. 2016, 14:13
Horoscop 27 februarie 2016: Ce v-au rezervat astrele sâmbătă

Horoscop 27 februarie 2016 – Berbec

Esti prins la mijloc intr-o situatie in care te simti clar defavorizat si esti gata sa abandonezi lupta, infrant de minciuni si gesturi incorecte. Nu te lasa doborat: ceva in adancul sufletului tau iti spune ca nu ai nicio vina, ca nu tu ai cauzat acel dezechilibru pentru care esti criticat sau acuzat, dar trebuie sa-ti aduni fortele si sa demonstrezi care e realitatea. Detii toate resursele si dovezile necesare in favoarea ta, ca atare nu te lasa dominat de altii care ar putea apela la tertipuri incorecte impotriva ta. Fii justitiarul drept care militeaza ferm pentru adevar si dreptate, si care reuseste sa faca lumina!

Horoscop 27 februarie 2016 – Taur

Nu te opri, deocamdata, la o singura varianta din gama larga de optiuni pe care o ai la dispozitie. Mai experimenteaza, mai joaca-te un pic, pentru ca ai de unde alege. Va veni si ziua cand va trebui sa te hotarasti, dar deocamdata ai toate conditiile pentru a evolua pe mai multe directii simultan. Nu-ti cere nimeni sa mergi intr-o singura directie acum, ca atare poti avea succes si pe un plan, si pe altul, fara a strica pe niciunul. Unii ar putea spune ca e o dovada de superficialitate si neglijenta din partea ta ca nu te decizi inca, dar tu consideri ca din toate aceste cai pe care mergi inveti ceva ce te va ajuta sa selectezi la final cea mai buna optiune! Daca nu le-ai incerca, de unde ai sti care e buna?

Horoscop 27 februarie 2016 – Gemeni

Daca atmosfera e mai tensionata in jurul tau, vei prefera sa te izolezi de oamenii pusi pe harta, pentru ca nu ai chef sa-ti strice nimeni odihna. Atragi in calea ta doar persoane nervoase, agitate, certarete, iar tu nu ai deloc chef de asa ceva, ca atare alegi singuratatea in care sa fii doar tu cu tine insuti. Sa nu crezi ca daca tu te retragi in lumea ta nu vor da buzna si acolo, pentru ca asa sunt unii croiti: sa strice si buna dispozitie a altora. Cand te credeai si tu mai relaxat si mai odihnit, ba suna telefonul, ba bate cineva la usa ta, ba dai de vreun amic artagos, deci pregateste-te si pentru cateva meciuri aprinse.

Horoscop 27 februarie 2016 – Rac

Esti atras de o destinatie interesanta si incerci de pe acum sa planifici o viitoare calatorie pana acolo. Simti ca vei intalni acolo sursa fericirii tale, ca acolo se afla o persoana ce va juca un rol major in viata ta sau ca acolo poti pune in practica un mare vis de-al tau. Te motiveaza, te atrage ca un magnet, ca atare nu trebuie sa mai amani: pleaca la drum plin de energie pozitiva si entuziasm. Iti vei atinge cu succes scopurile cu care ai plecat de acasa si te poti intoarce inapoi cu o victorie de rasunet, cu un motiv de fericire, cu inima incarcata de energie pozitiva la cote maxime. Daca simti ca nu acasa e stimulentul tau principal, mergi unde te cheama inima!

Horoscop 27 februarie 2016 – Leu

Tu nu tintesti direct la telurile cele mai inalte, ci esti de parere ca poti ajunge acolo incet, din pasi mici. De ce sa investesti tot ce stii intr-o singura directie, cand poti urca din treapta in treapta? Succesul de azi devine startul ideal pentru succesul de maine. Esti un exemplu de reusita, de concentrare si mai ales de rabdare, pentru ca tu iei totul incet, fara graba, convins ca intr-o zi vei ajunge la scopul maxim. Consideri ca reusita cea mai inalta isi va extrage resursele din fiecare etapa intermediara, tocmai de aceea le tratezi pe toate cu la fel de mult interes, fara a ignora importanta niciuneia, oricat de mica ar parea.

Citeşte mai multe pe revista Teo