Horoscop 27 februarie – 5 martie 2023. Neti Sandu anunţă răsplăţi pe măsura eforturilor în mai multe sectoare de viaţă. Cine trage lozul câştigător

Săptămâna 27 februarie - 5 martie 2023 stă sub semnul energiei debordante. Nativii vor avea suficientă energie şi ambiţie să finalizeze lucruri pe care le-au început de multă vreme. Mai mult, se vor bucura de apreciere şi vor fi şi răsplătiţi pe măsura eforturilor.

27 feb. 2023, 11:10
Horoscop 27 februarie – 5 martie 2023. Neti Sandu anunţă răsplăţi pe măsura eforturilor în mai multe sectoare de viaţă. Cine trage lozul câştigător

Horoscop 27 februarie – 5 martie 2023. Neti Sandu are veşti dintre cele mai bune pentru perioada următoare. Mai multe zodii vor trage lozul câştigător în carieră, pe plan financiar, dar şi în dragoste, potrivit Ştirile Pro TV

BERBEC

O energie debordantă şi o să faceţi o sumedenie de lucruri din cele pe care le-aţi tot amânat şi le şi duceţi la bun sfârşit ca să puteţi începe altele.

TAUR

Se poate să vă implicaţi într-o afacere şi să obţineţi profit într-un timp relativ scurt şi asta o să vă dea încredere să mergeţi pe același drum.

GEMENI

Vă puteţi găsi ceva nou de lucru şi să vă şi convină ca timp şi ca bani şi o să crească şi stima de sine dacă o să fiţi răsplătiţi cum se cuvine, pe măsura eforturilor.

RAC

E o energie cu care puteţi face multe lucruri noi, şi care să vă propulseze în carieră, să vă bucuraţi de aprecieri din partea celor cu care colaboraţi

Citeste si Horoscop chinezesc. Astrologul Marian Golea dezvăluie zodiile care o vor duce cel mai bine până la sfârşitul anului. Ce zodii se află sub steaua distrugerilor

LEU

Poate o să daţi zor să duceţi la bun sfârşit un proiect în care v-aţi pus mari speranţe şi o să culegeţi şi roadele, ca o să fie unul de succes.

FECIOARĂ

Vi se propune o colaborare şi o să vă gestionaţi în aşa fel timpul liber încât să v-ajungă să lucraţi şi după serviciu, ca să faceţi rost de bani în plus.

BALANȚA

Iniţiativele vă aparţin, aveţi cel puţin un proiect, dacă nu mai multe, cu care vreţi să ieşiţi pe piaţă şi o să daţi de nişte oameni care să pună umărul la treabă

SCORPION

Se deblochează nişte situaţii şi o să faceţi progrese atât în plan profesional, cât şi personal, şi o să fie, o să vedeţi un crescendo pe mai multe planuri.

SĂGETĂTOR

O definitivare, s-a semnat un act important, aţi făcut o investiţie pe bani mulţi, aţi trecut cu bine de un examen şi vi s-au recunoscut nişte drepturi.

Citeste si Horoscop primăvară 2023. 3 zodii care vor avea trei luni de vis! Câștigă bani, întâlnesc iubirea și își îndeplinesc un mare vis!

CAPRICORN

O reuşită în sfera comunicării şi tot aici rămâne deschisă o portiţă spre succes până în luna mai – vi se propune o activitate care să vă declare cap de afiş.

VĂRSĂTOR

V-aţi putea asocia cu nişte oameni ca să puneţi pe roate o afacere, şi o să faceţi rost de bani în plus c-aveţi nevoie pentru diverse, mai ales pentru copii

PEȘTI

Vin de undeva nişte bani, poate fi salariul, dar mai pot fi şi alte sume de pe urma colaborărilor, că s-au cam strâns în ultima vreme.