Horoscop 27 ianuarie 2017: Iată surprizele astrelor pentru zodia ta

Citeşte horoscopul zilnic şi descoperă ce-ţi prezic astrele pentru ultima zi din această săptămână.

RomaniaTV.net
26 ian. 2017, 14:32
Horoscop 27 ianuarie 2017: Iată surprizele astrelor pentru zodia ta

Berbec

Probabil că treci prin stări de confuzie sau frustrare şi poţi avea manifestări contradictorii. E posibil să te implici în acţiuni care ulterior se întorc împotriva ta sau îţi afectează reputaţia. Ai nevoie de a te retrage în singurătate, de a te dedica propriei tale persoane. Trăieşti cu impresia că relaţiile sentimentale nu îţi aduc sentimentul de fericire şi ai tendinţa să crezi tot ce ţi se spune în dragoste. Ai nevoie de mai multă odihnă.

Taur

Intri mai uşor în legătură cu cei din jurul tău, îţi faci prieteni în mijlocul cărora te bucuri de popularitate, ai o bună capacitate de a lucra în echipa. Ai mare nevoie de libertate în iubire, nu suporţi constrângerile şi limitele, așadar este posibil ca manifestarea sentimentelor tale să pară cam distantă. Te interesează în mod deosebit călătoriile şi tot ceea ce este legat de spiritualitate şi credinţă.

Citeşte şi  Horoscop: Luna Nouă în Vărsător pe 28 ianuarie. Cum sunt afectate zodiile

Gemeni

Ai o minte profundă, înţelegi totul dintr-o singură privire, precum și un fler incredibil de a descoperi o minciună. Totuşi comunicarea ta poate fi foarte aspră şi eşti greu de înţeles de către ceilalţi. Ai succes în afaceri şi probabil obţii ajutor din partea femeilor. Poţi suferi însă şi schimbări de statut pe neprevăzute sau oscilaţii de comportament ori de ocupaţie. Ai nevoie de recunoaştere publică pentru realizările personale şi cauţi siguranţă prin statutul social şi carieră.

Rac

Ai parte de schimbări de dispoziţie, multe pasiuni şi interese, îţi place să-ţi împărtăşeşti ideile şi cunoştinţele tale şi altora. Te atrage aventura, îţi place să experimentezi şi e posibil să prezinţi un comportament inconstant şi superficial în relaţii, deşi ești sincer şi cu principii morale puternice. Comunici foarte bine cu partenerul de viaţă şi dai dovadă de o mare înţelegere la nivel mental faţă de cei cu care intri în contact. Ai mare nevoie să fii în compania celorlalţi şi să fii de ajutor.

Citeşte mai mult pe YVE.ro