Horoscop 27 iulie – 2 august: Cu cine au fost darnice astrele?

Nativa din Fecioară se va putea bucura liniştită de iubirea pe care i-o oferă partenerul, însă nu e dispusă să îi răspundă la fel.

27 iul. 2015, 04:27
Horoscop 27 iulie – 2 august: Cu cine au fost darnice astrele?

HOROSCOP LEU

Traversezi o perioadă în care te simţi tot mai atrasă de partenerul de viaţă şi îi priveşti defectele ca pe ceva interesant. Dacă eşti singură, ai toate şansele să te implici într-o aventură amoroasă destul de riscantă, pentru că brusc ai nevoie de senzaţii tari. Încearcă să fii mai raţională şi să nu acţionezi implusiv!

 
Este o perioadă bună pentru afaceri, însă trebuie să fii foarte atentă atunci când trebuie să semnezi documente importante. La locul de muncă duci o bătălie grea pentru supremaţie, iar colegii tăi nu se lasă mai prejos. Miza este mare, însă ai toate şansele să câştigi o sumă importantă de bani!
 
Ar trebui să adopţi un stil de viaţă mai sănătos, în ultima perioadă nu ai mai ţinut cont de nicio regulă. Din această cauză rişti să fii lipsită de vlagă în majoritatea timpului, iar puterea de concentrare să scadă simţitor. Schimbă-ţi modul de gândire cât mai rapid şi fii mai responsabilă!
 
HOROSCOP FECIOARĂ
 
Vei avea parte de o săptămână plină de iubire şi voie bună, iubitul tău arătându-se mai îndrăgostit ca oricând. Bucură-te de această perioadă frumoasă din viaţa ta, căci nu va fi lipsită de greutăţi pentru totdeauna. Dacă nu aveţi copii, puteţi face acele lucruri care nu vor mai fi posibile odată cu apariţia acestora. Lăsaţi micile neînţelegeri deoparte şi nu vă axaţi pe nimicuri!
 
Vei traversa o perioadă destul de agitată la locul de muncă, iar volumul mare de muncă te poate lăsa fără puteri în fiecare seară. Aspiri la poziţia de lider, însă mai ai mult de muncă până să ajungi acolo, aşa că nu îţi face speranţe deşarte. Este foarte important să te mulţumeşti cu banii pe care îi câştigi în acest moment!
 
E posibil să întâmpini unele probleme ale sistemului digestiv, însă nu vei fi luată prin surprindere. Dai piept cu acest disconfort de multă vreme şi ai fost dintotdeauna o fire mai sensibilă. Cu toate că eşti foarte atentă la ceea ce mănânci, uneori îţi încalci propriile reguli şi ai de suferit.
 
HOROSCOP BALANŢĂ
E posibil ca în această săptămână, o strânsă prietenie să se transforme într-o poveste de iubire. Dacă eşti singură şi te atrage acel bărbat, nu ezita să încerci să vezi ce iese. Pune în balanţă avantajele şi dezavantajele, nu ar fi indicat să vă irosiţi relaţia care nu va mai putea fi niciodată la fel!
 
Este o perioadă tocmai bună pentru planuri, o schimbare profesională nu ar strica deloc. Fie că este vorba de schimbarea jobului, fie de o mărire de salariu, veştile vor fi cu siguranţă bune pentru tine. Încearcă să fii în relaţii bune cu toată lumea, însă în special cu şefii şi colegii tăi.
 
Excesele din ultima perioadă îşi vor spune cuvântul cât de curând, de aceea există riscul ca durerile să te sperie la un moment dat. Fie că vei avea probleme cu stomacul ori cu greutatea, încrederea în tine îţi va fi stârpită, iar planurile date peste cap. Este foarte important să duci o viaţă echilibrată, chiar dacă îţi va părea greu la început.
 
HOROSCOP SCORPION
Este foarte important să fii mulţumită cu ceea ce ai, şi nu ar trebui să excluzi de aici relaţia dintre tine şi partener. Dacă ai ales să fii cu el cu siguranţă i-ai văzut multe calităţi, aşa că nu te gândi acum doar la defectele cu care ai dat piepi pe parcurs ce v-aţi cunoscut mai bine. Dacă eşti singură, fă o selecţie printre admiratori şi alege-l pe cel mai bun!
 
Ai nevoie de o schimbare, iar în această săptămână cauţi cu disperare să o faci posibilă. Fie că este vorba de schimbarea echipei, fie îţi doreşti să îţi schimbi profilul, veştile sunt bune şi te vor ajuta să evoluezi. Situaţia financiară rămâne neschimbată, cel puţin pentru moment.
 
Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă vei fi destul de stresată pe parcursul acestor zile. Starea de agitaţie poate fi uşor confundată cu semnalmentele anumitor boli, însă nu trebuie să te îngrijorezi deloc. Cel mai important lucru pe care îl poţi face este să încerci să te relaxezi mai mult!
 
Citeşte mai multe pe eva.ro