Horoscop 28 Aprilie 2015: Ce se întâmplă în viaţa Leilor

Horoscop 28 Aprilie 2015: Leii pot începe un proiect nou foarte util pe viitor, iar Capricornii pot începe o poveste de dragoste mult visată, potrivit Bewoman.ro.

27 apr. 2015, 13:42
Horoscop 28 Aprilie 2015: Ce se întâmplă în viaţa Leilor

Horoscop Berbec 28 Aprilie 2015

Există oameni care vor renunța din cauza disperării, iar alții care sunt încurajați de dorința de a merge mai departe. În iubire, amintirile bune servesc pentru a fi mai unit cu persoana iubită.

Citeşte şi Ce se mănânci şi ce să eviţi în funcţie de zodie

Horoscop Taur 28 Aprilie 2015

Faceți tot ce aveți de făcut pentru a avansa în carieră sau proiect, dar apoi aveți grijă și de lucrurile mai puțin importante. Trebuie să lucrați mai consistent. La nivel emoțional, dacă nu aveți o relație, poate că astăzi cunoașteți pe cineva care vă place.
 
Horoscop Gemeni 28 Aprilie 2015

Dacă ați înțeles cât de important este să depășiți anumite obstacole și să continuați chiar și în condiții nefavorabile, este mult mai ușor să mergeți mai departe. În iubire, partenerul dvs va fi recunoscător pentru sprijinul pe care i-l oferiți în viața.

Citeşte şi HOROSCOP: Zodia şi proverbul. Ţi se potriveşte?

Horoscop Rac 28 Aprilie 2015

Vă doriți să creșteți pe plan intern și să îmbunătățiți aspecte ale personalității dvs. În dragoste, dacă nu aveți o relație, puteți trăi o zi plină de momente plăcute alături de cineva. Profitați de oportunitatea de a vă întâlni cu cei dragi ori de câte ori este posibil.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.