Horoscop 28 decembrie 2016: Balanţele trebuie să-şi păstreze calmul. Iată predicţiile astrologice pentru fiecare zodie

Citeşte horoscopul zilnic şi află surprizele astrelor pentru zodia ta!

RomaniaTV.net
27 dec. 2016, 13:20
Horoscop 28 decembrie 2016: Balanţele trebuie să-şi păstreze calmul. Iată predicţiile astrologice pentru fiecare zodie

Berbec

Meriti tot ce e mai bun, deci ajunge doar sa privesti spre cer si sa ceri ceea ce vrei sa primesti. Vei fi rasplatit din belsug, pentru ca tot ce faci, tot ce reprezinti e felul in care Dumnezeu te-a lasat pe pamant si daca El te iubeste asa, tu de ce te-ai privi cu alti ochi?

Ai putea primi azi un semn divin, un fel de miracol sau o strafulgerare de gand extraordinar care iti transmite ca esti o persoana speciala si ca cineva acolo sus te iubeste! Profita de aceasta senzatie superba ca esti ocrotit, ca esti iubit si apreciat, ca esti in siguranta, si indrazneste sa ceri si mai mult. Meriti, pentru ca si tu ai facut atatea lucruri minunate!

Taur

Uneori, cele mai bruste solutii sunt si cele mai bune, fara sa ai timp suficient sa analizezi problema pe toate fetele. Azi primesti o veste neasteptata pe care o poti pune imediat in practica. Nu te mai gandi ce-ar fi fost daca incercai si alta varianta, ci profita imediat de aceasta situatie.

Daca ai incepe sa cauti la bani marunti, ai descoperi tot felul de puncte slabe, dar daca o iei ca atare, asa cum apare la prima vedere, ai avea mai multe de castigat. Cu cat ai mai putin timp la dispozitie, cu atat sansele sa iasa bine sunt mai mari, deci hai, acum e momentul!

Citeşte şi  Horoscop 26-31 decembrie. Mihai Voropchievici anunţă o săptămână COMPLICATĂ pentru unele zodii

Gemeni

Timpul este profesorul tau, este aliatul tau, dar si prietenul tau, pentru ca reusesti sa tii foarte bine sub control ritmul in care se scurge. Te afli in fata unui moment cu conotatii speciale, de aceea nici nu te grabesti sa iei decizii finale, nici sa-ti dai cu parerea inainte de a avea o imagine de ansamblu suficient de clara.

Azi ai putea da impresia ca esti nehotarat, ca amani unele decizii, dar nu e deloc asa: stii tu mai bine cand trebuie sa spui ce gandesti, si inca nu a venit momentul potrivit pentru tine. Tergiversezi, tragi de timp, astepti, dar o faci tocmai pentru a ajunge exact la momentul cel mai bun!

Rac

Ai o presimtire sumbra cu privire la adevaratul caracter al persoanei de langa tine. Influentabil cum esti de multe ori, esti gata sa-i cazi in capcana, pentru ca se pricepe sa umble la coarda ta sensibila si sa te convinga, dar totusi intuitia ta ramane alerta.

Simti ca ceva e in neregula cu felul sau de a fi si, mai devreme sau mai tarziu, vei intelege cine este si ce intentii are. Chiar daca esti usor de pacalit de mastile sale mincinoase, lasa loc si ratiunii sa analizeze situatia, alaturi de suflet, pentru ca asa vei vedea si lucrurile cele mai ascunse.

Citeşte continuarea pe Huff.ro