HOROSCOP 28 decembrie 2018. Turbulenţe în relaţie, disensiuni la serviciu, probleme pentru multe zodii

HOROSCOP 28 decembrie 2018. Pentru Tauri se anunta o zi plina de noroc si ar fi bine sa profite de ea cat mai mult. Afla si tu ce iti rezerva astrele.

27 dec. 2018, 12:30
HOROSCOP 28 decembrie 2018. Turbulenţe în relaţie, disensiuni la serviciu, probleme pentru multe zodii

HOROSCOP BERBEC

Nu te grabi sa extragi azi o concluzie, pentru ca inca nu ai descoperit toate caile de a ajunge acolo unde doresti. Stai putin si cantareste cat de multe optiuni ai la dispozitie si ai sa fii uimit de bogatia de solutii. Asteapta, culege noi si noi informatii, asculta ce-ti impartasesc si altii, pentru ca tot ce vine acum inspre tine va crea o paleta foarte larga si foarte variata de alternative pe care le vei putea folosi in avantajul propriu. Nimeni nu-ti cere sa iei decizia pe loc, deci aduna in continuare cat mai multe idei si solutii, ca sa ai de unde alege, la final!

HOROSCOP TAUR

Apare o schimbare de directie complet neasteptata in planurile tale si, desi pe moment te cam deruteaza, dupa ce iti vei recapata orientarea in spatiu, vei descoperi cat de bine suna acest sens nou. E un noroc chior, profita de el, pentru ca s-ar putea sa nu se mai iveasca altul prea curand, ca atare totul depinde de promptitudinea cu care valorifici aceasta ocazie rarisima. Succesul depinde enorm de cateva aspecte ce tin absolut de sansa: sa fii la locul potrivit in momentul potrivit pentru a primi beneficiile acestui eveniment neasteptat.

HOROSCOP GEMENI

Nimeni nu te intrece cand vine vorba de discursuri, pentru ca ai o minte foarte organizata, informatii solide pe care te bazezi si un real talent oratoric. Daca ai ocazia de a vorbi in fata unui grup mai larg de persoane, fie ca e vorba de un auditoriu necunoscut sau doar de familia stransa in jurul tau. Tot ce transpui acum in cuvinte este plin de invataminte, de informatii importante, si pot oferi si altora idei si inspiratie creatoare, daca ai ceva de spus, spune-o sus si tare, nu sta in banca ta, pentru ca esti un as in conversatie si orice comunicare orala. Practic, o afirmatie pe care o faci azi cu voce tare se va transforma rapid in fapte deci poti sa verbalizezi una din marile tale dorinte, ca sa prinda contur mai repede.

HOROSCOP RAC

Prea te gandesti doar la planurile care nu ti-au iesit iar aceasta atitudine negativista si pesimista nu e deloc benefica pentru a te concentra la ce ai de facut. Au fost si foarte multe aspecte excelente, si multe recompense obtinute, si enorme satisfactii pe parcurs, dar esti obsedat de un esec major la care, faci ce faci, si revii mereu cu gandul. Ar fi bine sa lasi acel moment undeva in trecut, bine ingropat printre amintiri care nu mai au nici un rol in prezent, si sa scoti la lumina lista lunga de succese si realizari cu care te poti mandri. Acestea conteaza acum, nu greselile sau esecurile personale!

HOROSCOP LEU

Ai muncit enorm ca sa ajungi cel care esti acum si ar trebui sa fii multumit de rezultate. Eforturile tale au ajuns intr-un punct in care deja se vede tot ce ai realizat si ai construit, pentru ca nivelul atins te satisface si iti da motive sa fii mandru de tine. Nu ai primit nimic pe gratis, a fost o lupta grea si de durata atat de tine insuti, cat si cu lumea din jur, dar iata ca ai ajuns la bilant si ai cu ce te lauda! Munca ta e recompensata pe merit, esti apreciat sincer pentru cel care esti acum, deci ai motive sa te iubesti si tu pe tine insuti mai mult!

HOROSCOP FECIOARA

Ai chiar in mana ta cel mai eficient instrument de a-ti croi singur viitorul. E vorba de optimism, de care, cel putin acum, te poti bucura in cantitati considerabile. Cat timp reusesti sa te mentii pe aceeasi panta ascendenta, crezand cu tarie in reusita planurilor tale, nimic nu te va opri din elan si vei ajunge acolo unde iti doresti fara nicio piedica. Gandirea pozitiva naste o atitudine pozitiva in fata oricarei provocari, astfel incat sa treci la etapa urmatoare mult mai simplu. Spune-ti ca orice se poate cat timp vrei acel lucru, si va deveni mai usor decat crezi!

HOROSCOP BALANTA

Tot elanul tau este tinut in frau de o serie de conditii defavorabile actiunii pe care doresti sa o pornesti. Desi detii toate resursele necesare pentru a evolua repede spre succesul visat, nu depinde numai de tine sa incepi acum acest proiect, tocmai de aceea simti ca ceva te trage mereu inapoi. Poate e chiar propria ta frica de a nu gresi, dar daca te motivezi mai bine, vei depasi si rezervele, si piedicile care vin din tine, cat si pe cele puse de ceilalti.

HOROSCOP SCORPION

Toate par sa se fi impotmolit intr-un punct critic de unde, momentan, nimic nu se mai misca. Nu insista sa treci azi peste acest hop, pentru ca nu detii resursele necesare pentru o reusita. Esti pesimist, lipsit de energie, moralul e la pamant iar motivatia e zero. Cu asemenea bagaj sarac la tine, cum sa depasesti momentul cu capul sus? Asteapta, stai pana se mai clarifica lucrurile si, dupa ce va trece furtuna, vei privi lucrurile cu totul altfel decat acum. Daca tot stai pe loc, nu-ti turna cenusa in cap, plangandu-ti de mila, ci informeaza-te!

HOROSCOP SAGETATOR

Trebuie sa lupti pentru a dovedi adevarul intr-o situatie tensionata din care ai avut multe de pierdut: imagine, credibilitate, reputatie, dar ai acum sansa de a restabili echilibrul firesc si de a-ti recapata pozitia meritata. Nu permite nimanui sa te jigneasca pe nedrept, apeleaza la toate armele din dotare pentru a demonstra ca esti corect si nu te simti vinovat de nimic. Altii sunt cei care incearca sa arunce vina pe umerii tai ca sa scape basma curata, dar nu trebuie sa accepti asemenea nedreptate. Poti scapa fara urmari, dar trebuie sa te ridici pentru drepturile tale!

HOROSCOP CAPRICORN

Lucrurile bune se cladesc lent, iar lectia rabdarii o vei invata si zilele acestea printr-un eveniment care te convinge ca uneori merita sa astepti oricat pana ce ajungi acolo unde speri. Dupa o perioada lunga de efort si de rabdare, iata ca poti pune mana pe rezultatele concrete ale eforturilor depuse si ai toate motivele sa fii mandru de tine. Nu te astepta, asadar, la rezultate imediate, pentru ca esti implicat intr-un proiect care evolueaza extrem de lent, dar macar ai garantia ca la capat este exact ceea ce ai planificat.

HOROSCOP VARSATOR

Vestile care sosesc de peste tot au un efect mobilizator asupra ta, pentru ca ai sansa de a participa la o activitate colectiva alaturi de oameni pe care ii apreciezi. Incepi ceva nou, ceva ce te entuziasmeaza la maximum, de aceea te apuci de treaba cu un chef fantastic, motivat de ambitia celor din jur. Incearca sa-ti pastrezi acest tonus cat mai mult timp de acum incolo, cuprins un aer proaspat, perfect pentru ceea ce ai de facut de acum incolo. Te simti bine alaturi de prieteni.

HOROSCOP PESTI

Este o zi extrem de oscilanta, pentru ca treci de la plus la minus si de la bucurie la tristete de la o ora la alta. Cu alte cuvinte, ai parte de ambele fete ale moenedei intr-o singura zi, tocmai de aceea numai de tine depinde cum tii sub control aceste trairi, ca sa nu lasi pe niciuna sa te copleseasca. Fiecare dintre aceste atitudini contrare se potriveste unei anumite situatii, deci aici intervine intuitia ta, pentru a te folosi de starea ta in locul si momentul oportun.