Horoscop 28 decembrie 2019. O zodie are o zi romantică cu jumătatea, o altă zodie află un secret

Astrologii vin cu veşti bune pentru nativi, mai ales în ceea ce priveşte dragoste. Cei dragi vă vor fi alături în situaţiile uşor tensionate.

27 dec. 2019, 13:27
Horoscop 28 decembrie 2019. O zodie are o zi romantică cu jumătatea, o altă zodie află un secret

Berbec

Astăzi vă simţiţi mai puternici ca oricând, scrie observator.tv. Debordaţi de încredere în forţele proprii, iar dacă luaţi decizii importante cu înţelepciune, veţi putea valorifica la maxim ziua de astăzi. Nu are rost să pierdeţi timpul cu activităţi care nu vă pasionează. Pur şi simplu implicaţi-vă în proiectele de suflet şi păstraţi-vă încrederea în forţele proprii. Sunt ingredientele de bază pentru obţinerea unor avantaje la care nici nu visaţi.

Taur

Abordaţi mult prea mult momente utilizând o tactică demnă de „cu capul înainte”, iar acest lucru nu vă avantajează. Există pericolul de a încasa lovitură după lovitură dacă nu daţi atenţie detaliilor mici, dar care ar putea să facă diferenţa. Spre sfârşitul zilei nu uitaţi să vă şi distraţi. Cel mai bine ar fi să organizaţi o ieşire în oraş cu prietenii, eventual la un concert sau un eveniment sportiv.

Citeşte şi HOROSCOP URANIA 28 DECEMBRIE 2019-3 IANUARIE 2020. O zodie plânge de Revelion, o alta îşi găseşte marea drgoste

Gemeni

Pentru nativii Gemeni, dragostea pluteşte în aer. Cei implicaţi deja într-o relaţie ar putea profita de moment şi ar putea redescoperi momentele pline de pasiune de la începutul vieţii de cuplu. Cei singuri au mari şanse să găsească noi parteneri demni de toată încrederea sau măcar parteneri alături de care pot sărbători într-un mod cât se poate de plăcut trecerea în Anul Nou. Indiferent de cât de mare va fi perioada de fericire, este foarte important să vă bucuraţi din plin de ea.

Rac

Ziua de astăzi aduce Racilor multe elemente noi. Putem vorbi despre sentimente noi faţă de o persoană pe care, de obicei, nu obişnuiaţi să o băgaţi în seamă sau putem vorbi despre activităţi noi care să vă trezească interesul. Sunt dispuşi să încercaţi lucruri noi, iar acesta nu poate fi un aspect negativ. Totul se rezumă la cât de multe informaţii noi puteţi asimila şi cât de uşor vă va fi să vă adaptaţi la situaţii noi.

Leu

Leii au nevoie de multă relaxare. Folosiţi această zi exclusiv pentrua vă regăsi liniştea. Dacă nu este necesar nici nu trebuie să ieşiţi din casă. Uitaţi-vă la un film, la un serial, citiţi o carte sau pregătiţi câteva prăjituri. O baie fierbinte şi muzica preferată pe fundal vă vor asigura oa tmosferă perfectă pentru a vă binedispune.

Fecioară

Fecioara petrece timp de calitate în prezenţa persoanelor dragi, astăzi. Este momentul perfect şi pentru a vă asuma riscuri, deoarece puteţi face mişcări importante în afaceri, cu norocul de a obţine succesul. Fiţi însă atenţi, nu oricine este de încredere, fiţi cu ochii în patru la serviciu.

Balanţă

Este o perioadă a anului în care Balanţele devin sentimentale. Există anumite persoane importante pentru voi, motiv pentru care încercaţi să petreceţi cât mai mult timp în compania acestora, mai ales acum, când aveţi mai mult timp liber. Reflectaţi asupra anului care va veni şi creaţi planuri pentru un 2020 glorios din toate punctele de vedere.

Scorpion

Nu uitaţi să fiţi mai expresivi, dragi Scorpioni. Deschideţi-vă inima în faţa celor care merită şi bucuraţi-vă de timp cu prieteni, cu familia. S-ar putea să petreceţi ziua în afara oraşului. Poate câteva zile la munte vor aduce liniştea şi relaxarea pentru voi. Asiguraţi-vă de altfel că aţi pus la punct toate detaliile pentru petrecerea din seara de Revelion, ori, în caz contrar, nu veţi prea multe opţiuni.

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii dau iama în magazine ca să-şi refacă provoziile. Este o decizie înţeleaptă, mai ales că ai toate şansele să găseşti reduceri şi să achiziţionezi diverse produse la preţuri mult mai avantajoase, faţă de perioada de dinainte de Crăciun. Sfatul astrelor este să nu-ţi cheltuieşti toţi banii la cumpărături. Noul an s-ar putea să aducă cheltuieli neprevăzute.

Capricorn

Capricornii nu trebuie să mintă, mai ales pe cei din jur. Fiţi sinceri ca să nu ajungeţi în situaţii neplăcute. Pot să apară subiecte sensibile într-un dialog cu colegii sau cu un partener de afaceri, aşa că cel mai bine e să spui adevărul, pentru a nu complica situaţia. Seara, te vei relaxa la o petrecere, alături de prieteni.

Vărsător

Astăzi, Vărsătorii sunt puşi pe distracţie, nu mai au răbdare până la Revelion. Chiar dacă, cel mai probabil, este vorba despre un eveniment corporatist şi sobru, asta nu te va împiedica să te simţi bine şi să te distrezi alături de colegi. Horoscopul te avertizează, însă, să nu te dai în stambă. Nu e cazul să-ţi strici imaginea, mai ales că eşti bine văzut de şefi şi e foarte posibil ca noul an să vină cu o promovare sau o mărire de salariu.

Peşti

Dragi Peşti, aveţi grijă ce vă doriţi pentru că se poate îndeplini. În rest, încearcă să păstrezi linişiştea şi pacea în jurul tău. Poţi lua în considerare anumite sfaturi sau critici constructive din partea unor persoane apropiate. Seara, un cadou din partea celor dragi îţi va umple sufletul de bucurie.