Horoscop 28 februarie 2021. Comunicarea aduce vindecare în relaţii. Reînnodaţi relaţii din trecut

Luna paraseste Fecioara si paseste in armonioasa Balanta. Dorinta de socializare creste si nu este exclus sa reinnozi relatii din trecut, macar via social media. Comunicarea aduce vindecare in unele relatii, creand sansele unui nou inceput.

28 feb. 2021, 00:06
Horoscop 28 februarie 2021. Comunicarea aduce vindecare în relaţii. Reînnodaţi relaţii din trecut

Horoscop 28 februarie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tu esti mai mult decat constient de capacitatile tale. Dar a sosit vremea ca si altii sa ti le recunoasca cu adevarat. Exista in viata ta oameni influenti ce iti pot deschide usi si oferi sanse pentru un viitor mai bun. Nu refuza nicio propunere de la ei si fii deschis. Proiectele pe care le incepi in aceasta perioada iti promit rezultate bune pe termen lung. Asigura-te ca actionezi destept si abil ca sa prinzi orice oportunitati apar pe calea ta.

Horoscop 28 februarie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Viata ti-a oferit o buna expunere cu tot felul de noutati : situatii, oameni, experiente, locuri. Sa fii pregatit sa faci fata la ce urmeaza legat de acestea, pentru ca ele trebuie traite si asumate. Fii pregatit sa poti raspunde la orice esti intrebat. Eforturile depuse acum vor dura mult timp ca efect bun iar o fundatie solida se va pune pentru progresul tau viitor. Totul e sa iti asumi toti pasii ce vin si sa nu uiti sa te revitalizezi si rasfeti periodic.

Horoscop 28 februarie 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Cariera sau familie ? Recunoastere sociala sa gratificare personala ? Te-ai putea simti tras intre doi poli si sa iti petreci o buna parte din zi cautand raspunsuri la asemenea intrebari fundamentale pentru directia aleasa si pentru linistea ta sufleteasca. Tu incerci sa mentii totul sub control pe toate planurile, insa zile ca acestea cu intrebari ca acestea sunt semnale ca este momentul sa te gandesti la schimbari realiste pentru viitor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 28 februarie 2021. Mesaj NOU de la ingerii iubirii!

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 28 FEBRUARIE 2021. Ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Citeste si Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie 2021. Ce aduce Mărţişorul pentru fiecare zodie

Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche.

Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.

Ingerii iubirii ne invata ca iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei.

Arhanghelul care „raspunde” de dragoste in viata noastra este Arhanghelul Chamuel. O frumoasa rugaciune indreptata spre el pentru atragerea si mentinerea unui suflet pereche in viata este: „Draga Arhanghelul Chamuel, iti cer ajutor din ceruri sa ma intalnesc si sa ma unesc cu sufletul menit mie alaturi de care sa traiesc si manifest iubirea in viata mea. Te rog sa ma calauzesti si sa imi arati calea corecta, adevarata si clara spre darul iubirii si fericirii in viata mea. Promit sa pretuiesc binecuvantarea pe care mi-o trimiti„.

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie:

Horoscop dragoste 28 februarie 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Este evident si clar ca ingerii iubirii te sustin acum pentru ca insusi arhanghelul Chamuel, arhanghelul dragostei, este prezent pentru tine, indicand succes si implinire in iubire. Acesta iti deschide inima ca sa accepti energia aceasta neconditionata a lui care iti va umple toata inima. Asta aduce o perioada pozitiva in viata ta romantica ce se pregateste sa inmugureasca. Toate problemele si dificultatile se vor estompa incet incet si vei descoperi bucuria si implinirea unei relatii de succes, indiferent daca acum esti singur sau nu.

Citeste si Horoscop VENUS IN PESTI 2021 25 februarie – 31 martie. Sezonul dragostei se prelungeste!

Horoscop dragoste 28 februarie 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Ingerii flacarii albe divine te ajuta acum sa vezi frumusetea din relatia ta curenta cu un partener. Ei te deschid si spre experiente complet noi ce iti vor aduce incantare si fericire. Daca esti singur, ingerii flacarii albe iti dau incurajare si sustinere, eliberandu-te de ganduri negative in timp ce te ajuta sa te deschizi spre a intalni partenerul perfect. Ei iti reamintesc ca nu vei putea face pasi importanti inainte daca nu te debarasezi de ganduri negative.

Horoscop dragoste 28 februarie 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Este clar ca ingerii te sustin in iubire acum intrucat arhanghelul Chamuel este prezent si indica succes si implinire in dragoste. Acest arhanghel iti deschide inima pentru a accepta aceasta energie neconditionata care iti va umple intreaga fiinta. Asta inseamna ca urmeaza sa inceapa o perioada pozitiva in viata ta romantica. Problemele si dificultatile vor incepe incet incet sa dispara si vei descoperi bucuria si implinirea aduse de o relatie de succes.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.